HR-assistentti
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

HR-assistentti Eezylle Lahteen 

Oletko kiinnostunut monipuolisista HR-tehtävistä henkilöstöpalvelualalla Lahdessa? Toimintamme laajenee ja etsimme motivoitunutta ja energistä uutta kollegaa Lahden toimistoon. Tässä tehtävässä pääset osaksi tehokasta työyhteisöä, jossa jokaisen panos alan parhaan asiakaskokemuksen tuottamiseksi on erittäin tärkeä. Toimimme useilla eri toimialoilla ja se tuo vaihtelua työhösi.

HR-assistenttina osallistut henkilöstövuokrauksen sekä rekrytoinnin eri vaiheisiin myynnin tukena. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu vaihtelevasti:

- avustavat palkanlaskentatehtävät sekä laskutus, hallinnollisten dokumenttien tekeminen

- työnhakijoiden haastattelut
- työsopimusten ja erilaisten työhön liittyvien todistusten laatiminen
- työvuorojen täyttäminen ja tilausprosessin hallinta
- yhteydenpito työntekijä- ja yritysasiakkaisiin
- työpaikkailmoitusten laadinta

Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikykyä ja uskallusta ottaa vastuuta. Olet asiakaspalveluhenkinen, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja pidät monipuolisesta työnkuvasta. Käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja opit helposti myös uusia järjestelmiä sekä ohjelmia. Olet nopea oppimaan ja nautit siitä, että muuttuvissakin tilanteissa langat pysyvät käsissäsi ja aikataulut pitävät. 

Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta samalla olet positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja. Olet järjestelmällinen ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Työkielesi on suomi mutta et jää sanattomaksi englanninkielisissäkään tilanteissa. 

HR-assistenttina pääset mukaan dynaamiseen tiimiimme ja olet mukana rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Työssäsi pääset tutustumaan eri toimialoihin ja saat mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen erittäin monipuolisten HR-tehtävien parissa. Mukavien työkavereiden mukana olet kehittämässä merkittävää henkilöstöpalvelualan yritystä Suomessa - ihan eezysti.

Lahden Eezyn tiimissä työskentelee kuusi innostunutta kolleegaa ja lisäksi 1.10.2021 Kouvolan Eezyn tiimistä tulee lisää mahtavia kolleegoita. Yhdistymme silloin yhdeksi tiimiksi, toimipisteet jatkavat kuitenkin edelleen Lahdessa ja Kouvolassa. Meillä tehdään töitä ma-pe klo 7-17 välillä sekä iltaisin ja viikonloppuisin palvelemme asiakkaita vastaamalla päivystyspuhelimeen vuorotellen, noin 4-7 päivänä kuukaudessa. 

Me Eezyllä haluamme sinut pikaisesti töihin, joten jos edellä olevat kuvaukset kuulostavat sinun jutultasi, hae paikkaa viimeistään 24.9.2021 mennessä! Haastattelemme kandidaatteja jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laitathan hakemuksesi eezy.fi sivujen kautta, kohdistettuna tähän työpaikkaan 24.9.2021 mennessä.

Mikäli haluat tiedustella lisää, voit olla yhteydessä yrittäjä Sirpa Kilpeläiseen 050 3384881 tai

aluepäällikkö Niko Reinikaiseen 040 355 8994.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499106
  • Tehtäväalue: HR, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti