Hr-assistentti
Go On Ylivieska

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

Ylivieskan yksikkömme on vahvassa kasvussa ja tekemiseen mukaan tarvitsisimme nyt idearikkaan henkilöstöpalvelualasta innostuvan joukkuetoverin. Olemme valtakunnallinen toimija, joka kehittyy jatkuvasti henkilöstöalalla. Paikallisesti omaamme yhteensä vuosikymmenien kokemuksen toimialasta ja alueesta.  Työllistämme alueellisesti vuosittain useita satoja työntekijöitä useille toimialoille.  

Työ toimistollamme on ajoittain hektistä. Ehdottomasti parasta meidän työssämme on tyytyväiset työntekijät, asiakkaat ja onnistumisen hetket. Toivomme sinulta aktiivista työotetta ja taitoa hoitaa asiat ammattimaisesti loppuun saakka. Asiakaspalvelu on iso osa työtämme. 

Tehtävänkuvasi tulee muotoutumaan aiemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella. Osaamisestasi riippuen tulet toimimaan monipuolisesti HR-asioiden parissa (työilmoitusten laadinta, haastattelut, palkka-aineiston käsittely, oppilaitosyhteistyö ym). Arvostamme rohkeutta hyödyntää työssäsi eri somekanavia.

Työsuhde-etuja tarjoamme kattavasti sekä vuokratyöntekijöillemme että toimihenkilöillemme.

Mikäli uskot olevasi hakemamme vahvistus, jätä hakemus palkkatoiveinesi nettisivujemme kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Haaparanta 0400 385 453

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497342
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ylivieska