HR-assistentti
Taideyliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Haemme Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaan


HR-ASSISTENTTIA  


avustamaan palvelutiimejä palkkio- ja matkakulukorvausten tallentamisessa sekä muissa operatiivisissa tehtävissä. Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus, jonka alustava kesto on 1.11.2021 – 31.3.2022 (tehtävässä voi aloittaa jo lokakuun puolella).  


HR-assistenttina tuet Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaa palkkioiden ja matkakulukorvausten asianmukaisessa tallentamisessa ja käsittelyssä. Siinä vaiheessa, kun olet itse perehtynyt käytänteisiin ja olet rutinoitunut palkkioiden käsittelijä, toivomme sinun tukevan myös organisaation muita palkkiotallentajia palkkioiden käsittelyssä. Tehtävänkuvaasi sisältyy myös muita avustavia tukitehtäviä, esim. arkistointia.


Teet tiivistä yhteistyötä akatemian muiden palkkiotallentajien kanssa. Työssä menestymisen edellytyksenä on, että olet tottunut käyttämään erilaisia tietojärjestelmiä ja työskentelyotteesi on tarkka ja huolellinen. Aiempi kokemus palkkiomaksuprosesseista ja verohallinnon ohjeiden tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että olet työssäsi asiakaspalveluhenkinen ja toimeen tarttuva. Tehtävässä eteesi tulee varmasti kimuranttejakin kysymyksiä, joten olethan aloitteellinen selvittämään kulloiseenkin tilanteeseen oikeat käytännöt ja linjaukset!


Toimintaympäristömme on kansainvälinen, joten toivomme sujuvaa kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.


Miksi meille


Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja innostuneen organisaation tuen. Lisäksi tarjoamme joustavat työajat, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia. Työskentelysi tulee sijoittumaan pääasiallisesti Taideyliopiston Töölön kampukselle.


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen palkkausjärjestelmää. Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 6, jolloin kokonaispalkka on 2 300-2 450 euroa kuukaudessa.


Hakeminen


Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi liitteineen sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta pian, kuitenkin viimeistään 22.9.2021 klo 23:59. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Tarkista ennen tehtävän hakemista, että täytät vuorotteluvapaan sijaisen ehdot. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).


Tiedustelut


Lisätietoa tehtävästä antaa palvelu- ja henkilöstöpäällikkö Heli Grönholm, puh. +358 40 564 8213. Tavoitat Helin parhaiten:


  • ma 13.9. klo 12:00 – 13:00
  • to 16.9. klo 10:30 – 11:30
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot