(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Haemme CSC:lle Espooseen innostunutta ja motivoitunutta HR-assistenttia vastaamaan monipuolisista päivittäisistä työsuhdeasioiden hoitamiseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävä edellyttää sekä erinomaisia asiakaspalveluvalmiuksia, että monipuolista HR-osaamista. 

Sovit joukkoomme, jos olet palveluhenkinen, pitkäjänteinen sekä omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen ja näet muutokset mahdollisuuksina. 

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen, luotettava ja organisointikykyinen ja ymmärrät tarkkuuden sekä luottamuksellisuuden merkityksen HR-työssä. Sinulla on positiivinen ja joustava asenne sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Siedät hyvin kiirettä ja muutostilanteita, mutta pidät myös työhön liittyvistä rutiineista.

Sinulla on tehtävään soveltuva HR-painotteinen koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisesta roolista. IT-osaamisesi (etenkin Office 365) on hyvällä tasolla, ja olet näppärä käyttämään sekä halukas opettelemaan erilaisia järjestelmiä. Tuotat sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi ja tulet myös hyvin suullisesti toimeen näillä kielillä. Kiinnostus ja/tai osaaminen rekrytointiin liittyviin työtehtäviin katsotaan myös eduksi. 

Työtehtävät sisältävät mm.

  • Päivittäisten henkilöstöasioiden hoitamista sekä työntekijöiden neuvontaa
  • HR-järjestelmien ja työkalujen hallinnointia sekä päivittämistä 
  • Raporttien tuottamista
  • Henkilöstön muistamisten koordinointia
  • Työsuhde-etuihin liittyviä operatiivisia tehtäviä (Eazybreak)
  • Rekrytoinnin ja perehdytyksen avustavia tehtäviä

Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua myös muita henkilöstöhallinnon työtehtäviä kokemuksesi ja halukkuutesi huomioiden.

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan monipuolisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin ja kehittymiseen kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä mukavien työkavereiden kanssa sekä hyvät työsuhde-edut ja joustavat työajat. Tehtävä mahdollistaa myös osittaisen etätyön tekemisen. 

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja työpaikka sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.1.2021 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry. 

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan aikana.