(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti
Pohjolan LVIturva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haluatko tehdä HR työtä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja olla mukana rakentamassa menestystarinaamme?

Haemme nyt HR-assistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluvat myynnin rekrytoinnit alusta loppuun. Hoidat rekrytointeja itsenäisesti sekä tuet esimiehiä rekrytointipäätöksessä. Olet idearikas eri rekrytointikanavien hyödyntämisessä ja olet halukas kehittämään rekrytointiamme tehokkaammaksi. Odotamme, että sinulta löytyy myös halua lähteä erilaisiin rekrytointitapahtumiin ja toimia siellä yrityksen käyntikorttina. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä henkilöstöpäällikön kanssa ja tarvittaessa pääset osallistumaan myös muihin henkilöstöhallinnon tehtäviin.

Odotamme sinulta kokemusta erityisesti rekrytoinnista. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutus – ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta. Olet myös valmis matkustamaan tarpeen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella.

ODOTAMME SINULTA:

  • Kokemusta HR tehtävistä sekä rekrytoinnista
  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Matkustusvalmiutta

TARJOAMME SINULLE:

Tehtävän, jossa pääset näyttämään osaamisesi ja kehittymään yhdessä hienon työporukan kanssa. Saat valtaa ja vastuuta työtehtävän suorittamisesta ja olemme kiinnostuneita enemmän lopputuloksesta kuin penkin kuluttamisesta. Voit myös työskennellä siellä, missä näet sen itse parhaaksi. Työaikasi ovat joustavia, mutta toivomme myös joustoa tilanteen sitä vaatiessa.

Mikäli tunnistit itsesi, ole hyvä ja täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa: https://rekry.lviturva.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Juha-Matti Kemppainen, juha-matti.kemppainen@lviturva.fi tai numerosta 0440333245.