(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti
SOK HR-palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
SOK HR-ketjuohjauksen HR-palvelut tuottavat keskitetysti henkilöstöhallinnollisia palveluita usealle S-ryhmän yritykselle ja osuuskaupalle.


Haemme palvelumme kehittyessä ja laajentuessa HR-assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen, joka kestää 31.5.2020 asti. Tehtäviisi kuuluvat mm. henkilö- ja työsuhdetietojen ylläpito HR-järjestelmässä, esimiesten neuvonta, työtodistusten kirjoittaminen ja HR-raportointi. Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse ovat myös olennainen osa tehtäviäsi. Tulevat sidosryhmäsi, joiden kanssa tulet työskentelemään ovat lukuisten S-ryhmän toimipaikkojen esimiehet ja eri organisaatioiden HR-yksiköt.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta HR tehtävistä. Omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi sinulla on vastuunkantokykyä ja reipas asenteesi säilyy myös paineen alla työskennellessä. Odotamme sinulta mahdollisuutta joustaa työtilanteen mukaan ja suhtaudut ennakkoluulottomasti uudistuksiin. Ennen kaikkea sinulla on halua oppia uutta ja samaan aikaan pystyt hoitamaan päivittäiset rutiinitehtävät välillä hektisenkin arkemme keskellä.
Arvostamme lisäksi kaupallista tutkintoa, HR- ja/tai palkanlaskentajärjestelmien tuntemusta, sekä Kaupan ja MaRaVan TES:sien hyvää tuntemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset osallistumaan uuden S-ryhmä tasoisen HR-järjestelmän käyttöönottoon. Lisäksi sinua odottavat ihanat työkaverit ja S-ryhmän henkilöstöedut. Innostuitko? Lähetä hakemuksesi 1.9.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Katri Sipilä. Hänet tavoittaa parhaiten 22.8.2019 klo 13.00 – 14.00 ja 28.8.2019 klo 10.00-11.00 numerosta 010 76 81945 tai sähköpostitse katri.sipila@sok.fi.