(Poistunut julkaisusta)

Hr-assistentti
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Haemme hr-assistenttia

kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen JHL:n keskustoimistolle Helsinkiin henkilöstöpalvelujen toimialueelle.

Henkilöstöpalveluiden toimialueen tehtävänä on suunnitella, organisoida sekä toteuttaa liiton henkilöstötyötä.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu henkilöstöasioiden valmisteluun, kehittämiseen ja täytäntöönpanoon osallistumista. Osallistut mm. pääkäyttäjäroolissa hr-järjestelmien käyttöön ja kehittämiseen (hr-ohjelma ja/tai työajanseurantaohjelma), työterveyshuollon laskujen käsittelyyn, pöytäkirjojen laadintaan, tallennustöihin, lomakkeiden ja prosessien kehittämiseen, eläkeasioiden hoitoon sekä henkilöstökoulutusprosessiin. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteisten henkilökuntatilaisuuksien järjestelyjä sekä muita henkilöstöhallinnon työkokonaisuuksia.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja monipuolista kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävien hoidosta, hyvää it -osaamista, sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, sekä huolellista ja oma-aloitteista työotetta, ongelmien ratkaisutaitoa sekä yhteistyökykyä. Tehtävien hoitamisessa on hyötyä sujuvasta hr- ja palkkarekisterien (Mepco), työaikajärjestelmien (JotBar) tuntemisesta sekä hyvästä Excel -osaamisesta. Arvostamme kouluttajavalmiuksia sekä työehtosopimusten ja työlainsäädännön perustuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn henkilöstöasioiden osaajalle, mahdollisuuden kehittyä tehtävässä sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Paikka täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työehdot ovat työehtosopimuksemme mukaiset.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Anne Haarala, puh. 010 7703 418 ja toimialajohtaja Teija Asara-Laaksonen, puh. 040 7706 577 /soittopyyntö.

Hakemukset ja ansioluettelot pyydämme lähettämään 16.5.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä ”hr-assistentti”.