(Poistunut julkaisusta)

HR-Assistentti
Go On, Team Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava, vahvassa kasvussa oleva yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutuspalvelut. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) sekä olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n jäsenyritys.

Haemme nyt Go On Helsingin tiimiin ruuhkahuippujen purkuun

HR-ASSISTENTTIA

tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen.

Työ sisältää HR-työn avustavia työtehtäviä, kuten esim. henkilötietojen käsittelyä, haastattelukutsuja, asiakirjojen dokumentointia, avustamista research -tehtävissä sekä asiakaspalvelussa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti päiväaikaan, mutta mahdollista on työskennellä joskus myös ilta-aikaan.

Työ soveltuu esim. opiskelijalle, joka opinnoissaan suuntautuu kaupalliselle tai henkilöstöalalle ja voisi olla käytettävissä pidemmän aikaa. Eduksi hakijalla on hyvät suulliset ja kirjalliset ilmaisutaidot, tarkkuus, huolellisuus, ahkeruus ja asiakaspalveluhenkisyys.

Työtä on tarjolla n. 1 pvä – 7 päivää / kuukausi ja työpäivien pituudet ovat neuvoteltavissa. Loma-aikoina on mahdollista tehdä enemmän työpäiviä ja tunteja. Lisäksi Go On:lla on mahdollisuus tarjota lisätyötä myös asiakkaidemme toimeksiannoissa.

Tarjoamme sisältörikkaan työn lisäksi iloisen, innokkaan ja eteenpäin menevän tiimin tuen sekä alati kehittyvän työskentely-ympäristön ja näköalapaikan suomalaiseen työelämään sekä henkilöstöpalvelualaan.

Mikäli sinä olet hakemamme joukkuevahvistus, jätä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta 24.4.2019 mennessä. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Lisätiedot yksikönjohtaja Armi Paasonen ti 16.4. klo 12-13 Gsm. 0407767663 tai meilitse armi.paasonen@go-on.fi