HR-assistentti
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Haemme HR-assistenttia kesätöihin Helsinkiin

Tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Kojamo on palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu Kojamon menestymiseen Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa (https://kojamo.fi/tyopaikka/vastuullinen-kesaduuni/) ja yritykseen työnantajana (https://kojamo.fi/tyopaikka/).

 

HR-assistentti – kesätöissä Kojamossa

HR-assistentin kesätyön tehtävänkuvaan kuuluu sekä avustavia HR-tehtäviä että työntekijäkokemuksen kehittämistä raikkaalla luovalla otteella.

Tehtävänäsi on mm. avustaa HR-järjestelmien ja -prosessien pyörittämisessä, palkanlaskennan materiaalin tuottamisessa, rekrytoinneissa ja opastaa muun tiimin kanssa henkilöstöämme erilaisissa HR-asioissa.

Olemme ottamassa tänä vuonna käyttöön uuden intranetin ja verkko-oppimisympäristön. Olet mukana näissä projekteissa osaamisesi mukaan, esim. sisällön tuottajana. Pääset myös vaikuttamaan muiden kesätyöntekijöidemme viihtyvyyteen avustamalla perehdytyspäivän järjestelyissä ja näkisimme sinut myös kesätyöntekijöiden yhteisö- ja after work -vastaavana.

Kojamon HR-assistenttina olet mukana rakentamassa sujuvaa työntekijäkokemusta eli toimit yrityskulttuurin kannalta aivan keskiössä. Toivomme sinulta rohkeutta, iloa ja hinkua tehdä, oppia ja onnistua. Lisäksi taitoa palvella henkilöstöämme modernisti ja ketterästi, sujuvaa tekstintuottamista, näppäryyttä excelin kanssa ja että tulet hyvin toimeen erilaisten viestintää ja työtä tehostavien it-järjestelmien kanssa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tehokkaaseen kolmen hengen HR-tiimiimme 2.5. alkaen ja toivomme sinun pysyvän meillä hommissa syyskuun loppuun asti. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki.

Tarjolla kesäromanssi 2019

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

 • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
 • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
 • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
 • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta

 • vähintään 18 vuoden ikää
 • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
 • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta toivomme myös joustoa tilanteen niin vaatiessa.

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä! Hae meille täältä

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoliväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä.

Lisätietoja

Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat henkilöstöpäälliköltä: Anu Nurro, pe 25.1. klo 10-11 sekä ma 25.2. klo 13-14 puh. 020 508 5068 tai anu.nurro@kojamo.fi.

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2019 -ryhmään Facebookissa (https://www.facebook.com/groups/136086250406474/), jonka kautta on mahdollista esittää kysymyksiä kesätöihin liittyen.

Instagramin kautta voit tutustua Kojamon arjen sankareihin (https://www.instagram.com/kojamofi/). ja tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1220797
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa