(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Esittely

Etsimme nyt kansainväliselle asiakkaallemme Helsinkiin määräaikaista

HR-ASSISTENTTIA

6 -7 kuukautta kestävään työsuhteeseen. Tehtävä alkaa vuoden 2019 alussa.

Työtehtävät

Avustat HR-osastoa erilaisissa käytännön asioissa kuten postit, arkistointi, työsopimukset ja muut erilaiset juoksevat asiat. Toimit myös HR järjestelmän pääkäyttäjänä ja päivität ja ylläpidät tietoja.

Edellytykset

Hakijalta odotetaan jonkin verran kokemusta/sopivaa koulutusta tehtävään. Kokemus jonkun HR- järjestelmän käyttämisestä on tärkeää. Haemme tehtävään sitoutuvaa henkilöä joka on reipas ja avulias sekä positiivisella palveluasenteella varustettu. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää englanninkielentaitoa.

Edut

Tarjoamme henkilöstöalasta kiinnostuneelle henkilölle mahdollisuuden saada kokemusta toimivassa tiimissä. Tämä voi olla juuri alalle valmistuneelle ja jonkin verran aikasempaa työkokemusta omaavalle jopa se ensimmäinen paikka HR tehtävissä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste