(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Esittely

Arvostettu rahoitusalan asiakkaamme Helsingin ydinkeskustassa etsii nyt kauttamme pikaisella aikataululla toimeen tarttuvaa ja positiivista tiimin vahvistusta

HR-ASSISTENTTI

Tehtävä alkaa heti/sopimuksen mukaan, ja sen on aluksi arvioitu olevan vuoden vaihteeseen kestävä määräaikaisuus. Tämän jälkeen työsuhteen jatko on hyvin mahdollista.

Tehtävä on mahdollista aloittaa myös osa-aikaisesti esim. 60-80%:na mutta saat työskennellä myös 100%.sti.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu toimia kahden hengen HR-tiimissä palkkayhdyshenkilönä tarkastaen palkkoja niin Suomen, Ruotsin kuin Tanskan toimistojen osalta. Emme edellytä kokemusta kuin Suomen osalta ja senkin osalta riittää, että sinulla on riittävä ymmärrys ja kosketuspinta entuudestaan palkkoihin. Muiden maiden käsittelyiden osalta saat koulutuksen.

Lisäksi tehtäviisi kuuluvat lounaskorttien ja ”saldon” tilaaminen, henkilöstöjärjestelmä (Sympa) uusien tietojen perustaminen ja ylläpito, arkistointi sekä muita hallinnollisia yleisiä tehtäviä.

Hakemamme henkilö on avoin, helposti lähestyttävä ja toimeen tarttuva sekä itsenäinen tiimin jäsen. Tarvittaessa hoidat myös ulkoistettujen kumppanien kanssa asioita ja jämäkästi vastaat siitä mitä kumppanien kanssa on kulloinkin sovittu.

Edellytykset

Toivomme, että olet koulutukseltasi esim. tradenomi tai merkonomi. Sinulla on jo jonkun verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja olet kiinnostunut työskentelemään HR-(palkkahallinnon) tehtävien parissa jatkossakin. Työssäsi olet vastuullinen ja tarkka ja hallitset tietotekniikan perusteet. Asiakkaallamme on käytössä Sympa ja Azets -ohjelmat, joihin saat koulutuksen. Hallitset suomen kielen lisäksi englannin, muu kielitaito on eduksi.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisia tehtäviä haasteellisessa ja dynaamisessa ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi osana asiantuntevaa HR-tiimiä.

Lisätiedot

Hae tehtävää pikimmin, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn nopeasti!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste