(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme konsernin tukitoimintoihin assistenttia avustamaan sekä HR- tiimiä että lakitiimiä monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä. Kyseessä on määräaikainen kokoaikainen työsuhde 31.12.2018 asti.

Monipuoliseen ja haasteita tarjoavaan tehtävänkuvaan kuuluu mm:
• konsernin ohjeistusten ylläpito ja päivitys intrassa
• HR tiimin tukitehtävät
• assistenttina toimiminen HR- johtajalle sekä muulle johtotasolle
• lakitiimin tukitehtäviä
• tallennustyöt Directors Desk- järjestelmään
Odotamme sinulta
Olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja ja viihdyt monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä. Tartut uusiin asioihin innolla ja olet motivoitunut oppimaan paljon uutta. Sinulla pysyy langat käsissä kiireessäkin ja olet varustettu ”can do- asenteella”. Olet ulospäin suuntautunut ja teet mielelläsi yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa.
Koulutus ja työkokemus
Sinulta toivomme kokemusta vaihtelevista hallinnon tehtävistä, eduksi on kokemus avustavista HR- tehtävistä tai esim. lakiasiaintoimiston assistentin tehtävistä sekä M- filesin käyttötaito. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva tutkinto tai olet opinnoissasi jo loppusuoralla sekä sujuva englannin kielen taito.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana asiantuntevia tiimejä, monipuolisessa ja vastuullisessa tukitehtävässä osana isoa kansainvälistä yritystä.

Hae tehtävää 21.03.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen www.vmp.fi.
Kesto
31.12.2018 asti
Lisätietoja
Tiina Sandell, Tiina.Sandell@vmp.fi, 0403075109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.03.2018 mennessä.