(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Etsimme nyt aktiivista HR-assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2018 saakka.

HR- assistenttina tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat erilaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävät, kuten raportointi, palvelupyyntöihin vastaaminen, palkka-aineiston käsittely sekä osallistuminen HR-kehityshankkeisiin. Tehtävässäsi raportoit henkilöstöpäällikölle ja olet osa 4 hengen HR-palvelutiimiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi)
* Iloista, palveluhenkistä asennetta
* Oma-aloitteista työskentelytapaa
* Hyvää MS Office -ohjelmien (erityisesti Excelin) hallintaa
* Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

Arvostamme aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä ja halua kehittyä henkilöstöhallinnon ammattilaiseksi. Olet opintojesi loppuvaiheessa tai jo valmistunut ja haluat päästä näyttämään kykysi dynaamisessa sekä kasvavassa organisaatiossa.

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä nuorekkaassa ja rennossa tiimissä. Tehtävä tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä henkilöstöhallinnon ammattilaiseksi huipputeknologiaa valmistavassa kansainvälisessä yrityksessä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 19.02.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärpänen p. 040 744 1728 7.2. klo 15-17 tai 14.2. klo 15-17.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com