(Poistunut julkaisusta)

HR-Assistentti VMP:lle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Toimenkuva
Onko tähtäimessäsi monipuoliset HR- alan tehtävät ja työnteko parhaassa työporukassa?

Etsimme motivoitunutta ja energistä uutta kollegaa tiimiimme Helsingin toimistollemme! Me olemme innostava, välittävä ja iloinen tiimi, joka koostuu HR- ja Myyntialan asiantuntijoista. Tässä tehtävässä pääset osaksi tehokasta työyhteisöä, jossa jokaisen panos alan parhaan asiakaskokemuksen tuottamisen suhteen on erittäin tärkeä.

Yrityksessämme vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille. Toimimme useilla eri toimialoilla ja se luo vaihtelua rekrytointeihin. HR- assistentin tehtävissä pääset osallistumaan valmennuspalvelun toteuttamiseen, rekrytoinnin eri vaiheisiin, aina työhakemusten vastaanottamisesta työsuhteen hallintaan liittyviin asioihin.
Odotamme sinulta
Hakemusten käsittely, puhelinhaastattelut, työsopimusten teko ja palkanmaksuun liittyvät avustavat työtehtävät ovat oleellinen osa työnkuvaasi. Valmennuspalvelussa avustat HR-koordinaattoria työnhakijoiden osaamisen kehittämiseen liittyvässä toiminnassa kuten koulutusten järjestämisessä. Kontaktoit myös valmennettavia aktiivisesti.
Koulutus ja työkokemus
Työkokemus asiakaspalvelusta ja HR- alalta katsotaan eduksesi, koulutuksesi tulee olla tehtävän kannalta oleelliselta alalta. Käytät sujuvasti Microsoft office paketin ohjelmia ja opit helposti käyttämään uusia järjestelmiä ja ohjelmia.
Muut tiedot
Täytä hakemus kotisivuillamme www.vmp.fi merkitse sen jälkeen kiinnostavaksi paikka "HR-Assistentti VMP:lle” Liitä hakemukseen myös CV:si. Kerrothan meille myös palkkatoiveesi. Jätä hakemus 18.3.2018 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos sinulla on kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä Päivi Patalaan p. 050 311 2404.
Kesto
vuoden loppuun asti
Lisätietoja
Päivi Patala, paivi.patala@vmp.fi, 0403075100
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.03.2018 mennessä.