(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti, toimisto21
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

HR-ASSISTENTTI PORVOON EEZYLLE

Oletko kiinnostunut avustavista HR-tehtävistä henkilöstöpalvelualalla Suomen kiinnostavimmassa henkilöstötalossa? Etsimme motivoitunutta ja energistä kesätyöntekijää Porvoon toimistoon. Tässä tehtävässä pääset osaksi tehokasta työyhteisöä, jossa jokaisen panos alan parhaan asiakaskokemuksen tuottamiseksi on erittäin tärkeä. Toimimme useilla eri toimialoilla ja se tuo vaihtelua työhösi.

Kesätyötekijänä pääset osallistumaan henkilöstövuokrauksen sekä rekrytoinnin eri vaiheisiin myynnin tukena. Päivittäisiin työtehtäviisi voi kuulua mm. avustavia tehtäviä palkanlaskennassa sekä laskutuksessa ja erilaisten todistusten laadintaa. Pääset myös haastattelemaan työnhakijoita ja täyttämään työvuoroja ja pitämään yhteyttä sekä työntekijä- että yritysasiakkaisiin päin.

Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikykyä ja uskallusta ottaa myös vastuuta. Olet asiakaspalveluhenkinen, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja pidät monipuolisesta työnkuvasta. Käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja opit helposti myös uusia järjestelmiä sekä ohjelmia. Olet nopea oppimaan ja nautit siitä, että muuttuvissakin tilanteissa langat pysyvät käsissäsi ja aikataulut pitävät. Toivomme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta samalla olet positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja. Olet järjestelmällinen ja tarkka ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Työkielesi on suomi mutta et jää sanattomaksi englanninkielisissäkään tilanteissa. Ruotsinkielen osaaminenkin olisi ganska bra.

Kesätyöntekijänä pääset mukaan dynaamiseen tiimiimme ja olet mukana rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Työssäsi pääset tutustumaan eri toimialoihin ja saat mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen erittäin monipuolisten HR-tehtävien parissa. Kivojen työkavereiden mukana olet kehittämässä merkittävää henkilöstöpalvelualan yritystä Suomessa - ihan eezysti.

Me Eezyllä haluamme sinut mielellään vaikka pikaisestikin meille, joten jos edellä olevat kuvaukset kuulostavat sinun jutultasi, hae paikkaa vielä helmikuun aikana! Liitä mukaan cv ja hakemuksesi, jossa voisit kertoa milloin voit aloittaa sekä palkkatoiveesi.Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana ja jatkostakin on mahdollista sopia kesän jälkeen. Mikäli haluat tiedustella lisää, voit olla yhteydessä yrittäjä Jaanamaija Hapuojaan p. 0400-843394