(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Meille Nordicissa asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että 98,9 % nykyisistä asiakkaistamme toimii suosittelijoinamme. Se kertoo, että teemme asioita oikein. Asiakasta kuunnellen. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme. Toimipisteet meillä on tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa. 

Etsimme nyt kahta positiivisella ja aktiivisella otteella työskentelevää HR-assistenttia Tampereen päätoimipaikkaamme. Olet osa HR-tiimiä, joka mahdollistaa sujuvan palvelun sekä työnhakijoiden, että asiakasyrityksiemme suuntaan. 

Vastuullesi kuuluu muun muassa: 

-jatkuva aktiivinen vuorovaikutus asiakasyrityksien sekä työntekijöiden kanssa puhelimen ja sähköpostin välityksellä
-ensimmäinen yhteydenotto työnhakijoihin
-työvuorosuunnittelu ja työvuorojen buukkaus
-työnhakijoiden haastattelu ja arviointi
-palkka-, loma- ja sairauspoissaoloasioiden raportointi
-päivittäisten työsuhdeasioiden sujuva hoito 

Perehdytämme sinut tehtäviisi, mutta edellytämme jo seuraavia ominaisuuksia:

-innostunut, energinen ja toimeen tarttuva työote
-kyky priorisoida asioita ja työskennellä positiivisella asenteella hektisissä ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa
-erinomaiset vuorovaikutustaidot
-luontainen kyky puhelintyöskentelyyn
-tarkka työskentelytapa
-halua ottaa ja kantaa vastuuta
-motivoidut myös rutiineista 

Eduksi katsomme mikäli sinulla on jo kokemusta henkilöstövuokrauksesta, työvuorosuunnittelusta, työhaastatteluista tai aktiivisesta puhelintyöskentelystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana hr-tiimiä. Mahdollisuuden jatkuvaan kehitykseen monipuolisella toimialalla sekä etenemismahdollisuuden. Osaavat ja välittävät kollegat, perehdytyksen alalle sekä jatkuvan tuen esimieheltä. Hyvät työvälineet sekä viihtyisät työskentelytilat Tampereen keskustassa. 

Lisätietoja: Tulemme aloittamaan haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille pikimmiten. Hakemukset pyydämme 08.03.2020 mennessä hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen aluejohtaja Tuuli-Kaisa Eskola, p. 050-3061682. Yhteydenotot pe 21.2 kello 9.00-11.00 sekä ti 25.2 kello 15.00-17.00