(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Elämä on etsimistä.
Meille Nordicissa se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä.

Tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Nordic Henkilöstöpalvelut Oy henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Meille Nordicissa asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että 98,9 % nykyisistä asiakkaistamme toimii suosittelijoinamme. Se kertoo, että teemme asioita oikein. Asiakasta kuunnellen. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme.


Haemme Tampereelle
HR-assistenttia

Kasvuvauhtimme kiihtyy ja etsimmekin nyt Tampereen toimistollemme uutta HR-assistenttia vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työt alkavat elokuun alussa tai sopimuksen mukaisesti nykyisestä työtilanteestasi riippuen.

HR-assistenttina tulet vastaamaan monipuolisista rekrytoinnin tehtävistämme ja pääpaino sinulla tulee olemaan työssäsi työnhakijoitten haastattelussa ja työhakemusten läpikäynnissä. Kokemuksestasi riippuen vastaat mahdollisesti myös omista yritysasiakkaista kokonaisvaltaisesti.

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, jonka lisäksi eduksesi lasketaan aikaisempi alan työ- ja harjoittelukokemus. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta päämäärähakuista ja peräänantamatonta työotetta, jossa asiat viedään ripeästi aina maaliin saakka, jolloin myös työt ja tekijät kohtaavat onnistuneesti. Työnkuvasta johtuen sinulta toivotaan lisäksi erittäin vahvoja asiakaspalvelutaitoja, joissa ystävällinen, välitön ja kuunteleva lähestymistapa ovat valttejasi – samoin kuin kyky erottaa ne parhaimmat työntekijät isoistakin hakijamääristä.


Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle nyt vastuullisen työtehtävän ja työpaikan vuosiksi eteenpäin HR-talossa, jossa on hyvät mahdollisuudet edetä alan asiantuntijaksi. Tervetuloa käärimään hihat ja aloittamaan työt osana rautaista HR-tiimiämme!

Kaipaatko lisätietoa tehtävästä: halutessasi voit kääntyä puoleemme puhelimitse. Jukka Lankinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, p. 050 4090228.

Lisätietoja:

Tulemme aloittamaan haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille pikimmiten. Hakemukset pyydämme 10.7.2018 mennessä osoitteeseen nordic.fi/työpaikat.