(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti, Riihimäki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Tule työkaveriksi meille! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen HR-assistenttia Riihimäen meijerille henkilöstötoimintoihin. 

Sinulla on tärkeä rooli toimipaikan tukitehtävissä ja vastuualueellasi ovat mm.
- sisäinen viestintä - Intra ja info-TV-järjestelmät
- työvaatehankintojen ja vaatehuollon käytännön toimivuudesta vastaaminen
- harrastustoimikunnan käytännön koordinointi
- Timecon-kulunvalvontaan liittyvät tehtävät
- muut henkilöstöassistentin tehtävät (esim. laskujen tiliöinti ja tarkastus, puhelinasiat, matkavaraukset, erilaiset luvitusasiat ja neuvontatehtävät)

Hoidat myös joustavasti eteen tulevia vaihteleviakin tehtäviä. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää organisointikykyä ja aikataulujen hallintaa, palveluhenkistä asennetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Työ on käytännönläheistä, mutta vaatii myös päivittäistä järjestelmien hallinnointia, joten it-taitojesi tulisi olla ajan tasalla. Suomen kielen hyvä ja sujuva suullinen ja kirjallinen taito on tärkeää ja tarvitset työssäsi myös englannin kielen taitoa. Lisäksi on tärkeää, että olet joustava ja sinulta löytyy jämäkkä sekä vastuullinen ote työhön. Tehtävän palkkaus määräytyy Pro/Elpan mukaisesti.

Odotamme sinulta esimerkiksi tradenomin, merkonomin, sihteerin tai vastaavaa koulutusta tai vahvaa työn kautta hankittua käytännön kokemusta edellä mainitun tyyppisistä tehtävistä.
 
Vastaavasti tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja tärkeän työkokonaisuuden toimipaikallamme sekä mukavan ja kehittyvän työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Ulla Nuutinen p. 050 384 1217 to 19.12. klo 13 - 14.30, ma 30.12. klo 12 - 14 ja pe 3.1. klo 12 - 14.

Hakuohjeet: Tehtävään valittavan henkilön toivomme aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 9.1.2020 mennessä hakulinkin kautta. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Eila® jogurtteja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Välipalatehtaamme Riihimäen Herajoella on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

hakusanat: työpaikat Riihimäki, työpaikat assistentti, työpaikat HR, työpaikat tradenomi