(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti, osa-aikainen
Nordcloud Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Etsitkö opintojesi ohelle työtä? Kiinnostaako sinua työ ihmisten parissa? Haemme asiakkaalleemme Nordcloudille HR-assistenttia osa-aikaiseen työsuhteeseen helmikuun loppuun saakka. Asiakas tarjoaa joustavat työajat, mahdollisuuden kehittymiseen sekä kivan tiimin Helsingin Kampissa sijaitsevien toimitilojen kera.

Haemme nyt asiakkaallemme Nordcloudille Helsingin keskustaan osa-aikaista HR-assistenttia. Keskimäärin työtä on 3-4 päivää viikossa ja pääsääntöisesti työtä tehdään 8-18 välillä. Työajoissa on joustoa ja työtä on mahdollista tehdä ainakin osittain etänä. Työt alkavat joulukuun aikana ja kestävät alustavasti helmikuun loppuun. Työskentelet osana Nordcloudin People Operations -tiimiä.

Työtehtäviisi HR-assistenttina kuuluvat:

  • tietojen päivitys HR-järjestelmään ja muihin tietokantoihin (lomapäivät, palkat, organisaatiomuutokset)
  • tietojen etsiminen (esim. kuinka monta päivää vuosilomaa on UK:ssa tai minkälaisia etuuksia/palkkamalleja kilpailijoillamme on)
  • esimies- ja työntekijäoppaamme päivittäminen
  • lähtijäprosessissa avustaminen, esim. työtodistuksien lähettäminen
  • perehdytyksessä avustaminen ja "tervetuloa Nordcloudille" kirjeiden lähettäminen uusille työntekijöille
  • sisäisten tapahtumien järjestelyssä avustaminen
  • sähköpostilistojen päivittäminen (esim. kaikki esimiehet ovat oikein samalla listalla)
  • kalenterikutsujen buukkaus, esim. esimieskoulutukset, lähtöhaastattelut, POPS esitykset koko organisaatiolle

Toivoisimme sinulta ennen kaikkea reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Kykenet ja haluat tarttua tehtäviin ja ottaa asioista itsenäisesti selvää. Et pelästy hektistäkään työympäristöä, vaan langat pysyvät käsissäsi ja pysyt rauhallisena. Opit uudet asiat nopeasti ja työskentelet joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Luonteeltasi olet tarkka ja hienovarainen. Sinulla on aitoa kiinnostusta työskennellä ihmisten kanssa ja haluat ehkä tulevaisuudessa kehittyä HR-alan ammattilaiseksi. Eduksi katsomme, jos sinulla on aiempaa kokemusta toimistotehtävistä. Tehtävässä vaadimme erinomaista englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti. Suomen, saksan ja hollannin kielen taidot ovat plussaa

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset tutustumaan HR-kentän tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus oppia paljon nopeassa ajassa sekä kehittää itse omaa rooliasi. Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työssä on joustavat työajat sekä etätyömahdollisuus. Nordcloudilla on moderni ja ketterä työkulttuuri ja toimisto aivan Helsingin ytimessä Kampissa. Työskentelet osana kivaa pientä ja kansainvälistä tiimiä, jossa työtä tehdään aidosti yhdessä.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme hakijoiden käsittelyn ja haastattelut heti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa
Baronan henkilöstökonsultti Erica Ollikainen
050 592 7866/erica.ollikainen@barona.fi