(Poistunut julkaisusta)

HR-ASSISTENTTI Opteam Porin toimistolle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Opteam on muuttuvan työelämän asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman palveluita henkilöstön rekrytointiin ja resursointiin, kehittämiseen, sopeuttamiseen sekä ammatilliseen kuntoutukseen. Rekrytoimme asiakasyrityksiemme palvelukseen eri alojen osaajia johtotasosta työntekijöihin. Rekrytoinnin tukena käytämme SHL-arviointeja sekä psykologisia soveltuvuusarviointeja. Valttejamme ovat vastuullisuus, vahva toimialaosaaminen ja innovatiivinen tapa toimia. Olemme paikallisesti toimiva valtakunnallinen ketju. www.opteam.fi

Haemme Opteam Porin toimipisteeseemme

HR-ASSISTENTTIA

Määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tulet vahvistamaan osaltasi huipputiimiämme. Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu avustaa henkilöstöresurssien kartoittamisessa ja hankkimisessa. Avustat rekrytoinnissa ja työntekijöiden sijoittamisessa asiakasyrityksiltä saatuihin toimeksiantoihin. Tehtäviin kuuluu työnhakija-, työntekijä- ja yritysasiakkaiden palveleminen kasvotusten, sähköpostilla ja puhelimitse sekä muut toimiston moninaiset tehtävät. Sinun täytyy pystyä työskentelemään tiimissä.

Toivomme aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä sekä arvostamme kokemusta henkilöstöpalvelualasta. Toivomme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan tuntemus jostain toimialasta: teollisuus/kauppa/ravintola-ala.

Olet palvelu- ja myyntihenkinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä hyvä paineensietokyky.

Työskentelytyyliltäsi olet joustava ja kehityshaluinen - rutiineja kuitenkaan kaihtamatta - ja viihdyt hyvin dynaamisessa, nopeasti muuttuvia tilanteita sisältävässä työympäristössä.

Vaatimuksena työssä menestymiseen on suomen- ja englanninkielen sujuva suullinen osaaminen sekä hyvät tietotekniset taidot.

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän nopeasti kehittyvällä toimialalla, voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Täytä oheinen hakemus. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen. Hakuaika päättyy 29.9.2017.
Lisätietoja arkisin klo 8-16: pori@opteam.fi ja 020 7426500