(Poistunut julkaisusta)

HR-ASSISTENTTI LOHJAN OPTEAMILLE
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Etsitkö väylää HR:n mielenkiintoiseen maailmaan? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä assistenttina näyttämään luovuutesi ja asiakaspalvelutaitosi!

Haemme HR-ASSISTENTTIA pitkään määräaikaiseen, vähintään vuoden mittaiseen työsuhteeseen Lohjan Opteamin toimistolle.

Tässä tehtävässä työskentelet HoReCa- ja kaupan alan saralla asiakaspalvelijana, työvuoroasioiden ehtymättömänä tietopankkina sekä tehokkaana tekijöiden ja töiden yhdistäjänä. Tässä työssä muun muassa vastaat puheluihin, avaat työvuoroja toiminnanohjausjärjestelmäämme, soitat työvuorotarjouksia työntekijöillemme ja otat vastaan sairauslomailmoituksia. Tullessasi meille töihin voit olla varma, että monipuolista tekemistä riittää!

Meidän tiimissämme pärjää tyyppi, jolla on jo aiempaa kokemusta puhelintyöskentelystä, ja joka rakastaa tehtävää, jossa pääsee olemaan jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa. Työvuorojen täyttäminen vaatii välillä sinnikkyyttä ja todellista paineensietokykyä, joten on tärkeää, että pystyt pitämään homman määrätietoisesti kasassa myös työvuorovyöryjen ja puhelutulvien keskellä. Toivomme, että olet ihmisläheinen mutta tarvittaessa jämpti asiakaspalvelija, joka viestii positiivisen asiallisella otteella niin yritysasiakkaiden kuin työntekijöidenkin suuntaan. Lisäksi edellytämme sinulta huumorintajua, sillä ihan tosikkona ei tässä tiimissä pärjää!

Tehtävä vaatii valmiutta liikkua Länsi-Uudenmaan alueella rekrytointitilaisuuksissa ja asiakaskäynneillä. Edellä mainittujen ominaisuuksien ohella arvostamme kokemusta HoReCa:n tai kaupan toimialalta sekä alalle sopivaa koulutusta. Aikaisempi kokemus asiakaslähtöisestä puhelintyöskentelystä sekä henkilöstöpalvelualalta katsotaan eduksi.

Toimistomme sijaitsee Lohjan keskustassa ja sovittuina ajankohtina työskentelemme myös Karkkilassa ja Nummelassa. Tule osaksi Opteamin loistavaa tiimiä kasvavalle ja dynaamiselle henkilöstöpalvelualalle, hae paikkaa heti!

Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 8-16. Puhelinpäivystyksemme on auki ma-pe 6-19, la 7-16 ja su ja pyhät 11-17. Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, aluejohtajamme Mika Fräntilä antaa tehtävästä lisätietoja mika.frantila@opteam.fi.

Edellytykset työnsaannille: Asiakaspalvelija