HR-assistentti Kouvolaan
Eezy Personnel Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021
Eezy Personnel Oy
Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä, Vaasassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. www.eezypersonnel.fiOlemme osa Eezyä.Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.www.eezy.fi  

Eezy Personnel on työelämän yhdistävä voima. Autamme työpaikkoja ja osaajia kohtaamaan. Vapautamme koko työelämän potentiaalin ja luomme onnistumisia työpaikka kerrallaan.

Haemme Eezy Personnelin Kouvolan toimistolle HR-assistenttia avustamaan henkilöhakukonsultteja päivittäisissä toiminnoissa rekrytointiliiketoiminnan parissa.

Olet tärkeä linkki rekrytointipalveluidemme sujuvassa hoidossa. Vastaat asiakaspalvelusta ja monien asioiden käytännön järjestelyistä. Rekryilmoitusten laatiminen, tarjousten ja asiakasmateriaalien sekä asiakasrekisterin päivitys, kandidaattien kontaktointi ja haastattelujen bookkaaminen ovat pääasiallisia tehtäviäsi. Osallistut myös henkilöarviointipäivien käytännön toteutukseen sekä jälkihoitoon.

Alan työkokemusta tärkeämpänä pidämme vahvaa motivaatiota toimia rekrytointiliiketoimintaa avustavissa tehtävissä. Tärkeää on, että olet halukas oppimaan uutta, toimit ennakkoluulottomasti sekä oma-aloitteisesti ja ymmärrät, että laadukas työ tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Erilaisten tietojärjestelmien käyttö ja uusien järjestelmien omaksuminen sujuu sinulta vaivattomasti. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen kieltä, englannin kielen taito on plussaa.

Luurikammoa sinulla ei voi olla, koska joka tapauksessa pääset soittamaan niin rekrytointiprosessissa mukana oleville kandidaateille kuin myös yritysasiakkaillemme. Aiempi kokemus myyntityöstä tukee tehtävässä menestymistä.

Työyhteisömme on dynaaminen ja usein täynnä nopeasti muuttuvia tilanteita. Odotamme, että hymysi loistaa kiireisinäkin työpäivinä ja työskentelet tavoitteellisesti erinomaisen asiakaskokemuksen eteen yhdessä tiimin kanssa. HR-assistentin työssä pääset kehittämään ammatillista osaamistasi.

Kiinnostuitko? Soita rohkeasti ja kysy lisää Eezy Personnel, Sirpa Kilpeläinen p. 050 338 4881. Tehtävään voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n tämän linkin kautta.

Sijainti: Kouvola
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot