(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti, kiireapu - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
SOK HR-ketjuohjauksen HR-Ässä tuottaa keskitetysti henkilöstöhallinnollisia palveluita usealle S-ryhmän yritykselle ja osuuskaupalle

Etsimme SOK HR-ässään Helsingin Pitäjänmäelle reipasta HR-assistenttia kiireavuksi 28.2.2020 asti. Aloitus tehtävässä on heti oikean henkilön löydyttyä. 

Työtehtäviisi kuuluvat avustavat tehtävät työsuhteen elinkaareen liittyen, kuten henkilö- ja työsuhdetietojen ylläpito HR-järjestelmässä. Saat perehdytyksen tehtäviin ja tukenasi on mukavat työkaverit.

Toivomme, että sinulla on aiempaa työkokemusta toimiston hallinnollisista tehtävistä sekä kiinnostusta ja mahdollisesti opintotaustaa HR-alasta. Olet huolellinen ja tarkka sekä haluat oppia uutta.  
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden oppia uutta arvostetussa, nopeatempoisessa ja energisessä organisaatiossa. Pääset työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien päässä modernissa toimitilassa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Janica Weintraub  043 8200-512.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen heti, kuitenkin viimeistään 17.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.