HR-assistentti, HR Talli Oy, etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021
Haluatko päästä syventymään kattavasti HR:n ja rekrytoinnin tehtäviin? Etsimme nyt asiakkaallamme HR Talli Oy:lle osa-aikaista (15h/vko) HR-assistenttia monipuolisiin asiakashankkeisiin. Rooliin etsitään reipasta ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on palava kiinnostus kasvaa henkilöstöhallinnon tehtävissä. Työtä voit tehdä joustavasti etänä, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen oheen. Tulemme täyttämään tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
HR-assistenttina tulet toimimaan HR Talli Oy:n toimitusjohtajan tiiviinä tukena. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu muun muassa mielenkiintoisten asiakkaiden rekrytointiprosesseissa avustaminen, työpaikkailmoitusten kirjoittamista ja talent sourcingia. Hallinnollisten tehtävien puolelta voit vastata esimerkiksi palkkamateriaalien koostamisesta ja kuukausilaskutuksesta. Lisäksi saat vastuullesi myös moninaisia ad hoc-tehtäviä, joten toivomme sinulta avointa ja reipasta asennetta.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Mahdollisuuden ottaa vastuuta osaamisesi mukaan ja kerryttää arvokasta kokemusta
* Ammattitaitoisen toimitusjohtajan tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tehtävä pääset sukeltamaan monipuolisesti asiakashankkeisiin omien mielenkiinnon kohteidesi ja osaamisesi mukaisesti. Ydintehtäväsi koostuvat seuraavista:


* Rekrytointiprosessin elinkaaren mukaiset tehtävät
* Hallinnolliset tehtävät asiakashankkeissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Odotamme sinulta kykyä ottaa itsenäistä vastuuta tehtävistäsi perehdytyksen jälkeen, joten aiempi, noin kahden vuoden, työkokemus vastavista tehtävistä on edellytys tehtävässä menestymiseen. Lisäksi sinulla on:


* Soveltuva koulutus tai käynnissä olevat opinnot (esim. tradenomi)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Reipas
* Oma-aloitteinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä HR Talli Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Muista, että jos olet merkinnyt ilmoitukseen viimeisen hakupäivän, et voi sulkea ilmoitusta, ennen kun kaikki hakemukset on käyty läpi.
MUUTA TIETOA
HR Talli Oy on vuoden 2019 alussa perustettu moderni HR-palveluyritys.

"Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta HR-asiantuntijapalvelua ketterästi niin lyhempiin projektiluontoisiin tarpeisiin kuin pidempiin jatkuvan palvelun toimeksiantoihin. Meille voit myös ulkoistaa koko HR-funktion!"
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527330
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki