(Poistunut julkaisusta)

HR-assistentti Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Ovatko henkilöstöhallinnon tehtävät mielestäsi asiakaspalvelua? Viihdytkö työssä, jossa ympärilläsi on tekemisen meininki?


Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme


HR-assistentti


Opsetin HR- ja hallintotiimi tuottaa laadukkaita sisäisiä palveluita Opsetin esimiehille ja Opsetlaisille. Tiimi hoitaa keskitetysti Opsetin henkilöstöhallinnollista tekemistä tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja luotettavasti. Haemme nyt asiakaslähtöistä ja toimeliasta tekijää tiimiämme täydentämään.


Tehtävät


HR-assistentin työtehtäviin kuuluu työsuhteen alkuun ja päättymiseen liittyviä hallinnollisia tehtäviä kuten henkilötietojen ylläpitoa, dokumenttien hallintaa, työtodistusten laatimista, henkilöstöraportointia sekä muita avustavia HR-tehtäviä. Tehtävään sisältyy myös taloushallinnon tehtäviä, kuten ostolaskujen käsittelyä.  


Odotamme Sinulta


Aiempaa kokemusta ja osaamista erilaisista hallinnollisista tehtävistä, HR-järjestelmien käyttökokemuksen laskemme eduksi. Myös PowerPoint on hallussasi ja pyörität Excel-taulukoita näppärästi. Olet luotettava, tarkka ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä. Työotteeltasi olet palveluhenkinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut monipuolisista assistentin työtehtävistä. Kiinnostuksen kohteenasi on erilaiset tilaisuus- ja tapahtumajärjestelyt. Sinulla on tehtävään soveltuva peruskoulutus. 


Tarjoamme Sinulle


Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta kehittyvässä toimintaympäristössä sekä mukavat työkaverit ja nuorekkaan työyhteisön työsuhde-etuineen.


HR-assistentin palkkaus määräytyy Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Lea Petäjäaho-Pekkanen ti 17.7 klo 13-15 tai ke 18.7 klo 9-11, puh 040 7039134 tai sähköpostitse lea.petajaaho-pekkanen@op.fi


Tiedot


Haku päättyy: 22.7.2018


Työ alkaa: Sopimuksen mukaan elo-syyskuussa


Työsuhteen kesto: Toistaiseksi voimassa oleva


Työaika: Kokoaikainen (37,5 h/vko)


Työpaikan sijainti: Helsinki, Opsetin Elimäenkadun toimisto


Haku: Lähetä hakemuksesi sähköpostilla HR-tiimin esimiehelle Annelle: anne.vainikka@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.