Hr-assistentti - Helsinki
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa oma-aloitteista ja tarkkaa tekijää avustavampaan määräaikaiseen hr-tehtävään. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään 24.6.2021 asti. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä, myös etätyöskentely on mahdollista.
Tehtävässä pääset olemaan yhteyksissä monien eri tahojen, niin yrityksen sisäisten kuin ulkoistenkin, kanssa. Toivommekin sinulta erinomaisia vuorovaikutuskykyjä sekä uskallusta ottaa yhteyttä eri tahoihin. Tulet myös toimimaan useiden eri tietojärjestelmien parissa, joten odotamme hyviä tietoteknisiä perusvalmiuksia sekä halua ja kykyä oppia uusia järjestelmiä. Suomen kielen lisäksi muu kielitaito on eduksi.
Odotamme kokemusta toimistotehtävistä, myös asiakaspalvelukokemus on plussaa. Erityisesti arvostamme, jos olet aiemmin työskennellyt hr-järjestelmien parissa. Voit olla vielä opiskelija tai vastavalmistunut, toki voit olla jo kokeneempikin konkari. Tärkeintä on asenne, halu oppia ja kyky tarkkaan työhön, sekä erinomaiset yhteistyötaidot. 

Tarjoamme hyvän mahdollisuuden päästä oppimaan uutta ja työskentelemään osaavassa organisaatiossa, jossa annetaan hyvä tuki ja perehdytys tehtävään! Odotan hakemustasi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.4.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442239
  • Tehtäväalue: HR, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki