(Poistunut julkaisusta)

HR Assistant / Finland
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Innostutko operatiivisesta HR-työstä ja kansainvälisestä työympäristöstä? Haluatko olla mukana tiimissä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja pääset kehittämään osaamistasi? 

M-Filesin kasvu jatkuu voimakkaana. Kasvun myötä myös globaali HR-tiimimme tarvitsee vahvistusta ja etsimmekin HR-assistenttia liittymään iloiseen joukkoomme Tampereen toimistollemme. Kansainvälisen HR-tiimimme tehtävänä on tarjota korkealaatuisia HR-palveluita ja -osaamista ja sitä kautta tukea M-Filesin liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista. Tavoitteenamme on varmistaa HR-asioiden strateginen ja käytännön kokonaisohjaus sekä sujuva johtaminen läpi organisaation. 

HR-assistenttina työskentelet moninaisissa HR-tiimin toimintaa tukevissa avustavissa ylläpito-, valmistelu- ja koordinointitehtävissä HR:n kaikilla osa-alueilla. Työpäivien sisältö vaihtelee kulloinkin eteen tulevien asioiden mukaan. Iso osa työstäsi koostuu operatiivisesta tekemisestä, lisäksi otat vastuullesi myös erikseen nimettyjen tehtäväkokonaisuuksien hoitamisen. Tehtävä on uusi, joten tehtävän sisältöä muokataan valittavan henkilön osaamisen, kehittymiskyvyn ja kiinnostuksen mukaan. 

Tämä on unelmapaikka sinulle, joka hoidat työsi myönteisellä energialla! Olet aktiivinen, pystyt priorisoimaan, sinulla on pelisilmää ja osaat hoitaa yllättävät sekä luottamukselliset tilanteet hillitysti. Palveluotteesi on hyväntuulinen, nopea ja jämäkkä. Pystyt helposti hyppäämään tilanteesta toiseen ja tarvittaessa tekemään monta arjen asiaa samanaikaisesti. Huolehdit työsi aikataulusta ja laadusta sekä asioiden loppuun saattamisesta. Nautit omistautuvasta työskentelystä nopeatempoisessa ja asioita aikaansaavassa ympäristössä erilaisten ihmisten kanssa. 

Mitä edellytämme sinulta?

  • Vähintään 3-5 vuoden kokemusta ja näyttöjä onnistumisista vastaavissa tehtävissä
  • Kokemusta palkka- ja työsuhdeasioiden hoitamisesta
  • Vankkaa MS Office -osaamista, järjestelmäosaamista ja teknistä silmää
  • Erinomaista tilannetajua, joustavuutta ja ennakointikykyä
  • Taitoa hoitaa samanaikaisesti useita erityyppisiä asioita, tarvittaessa nopeallakin aikataululla
  • Kykyä toimia palvelualttiisti ja tehokkaasti, myös paineen alla
  • Sujuvaa suomen kielen ja vahvaa englannin kielen taitoa

Meillä pääset osaksi kannustavaa työyhteisöä nopeatempoisessa, kasvuorientoituneessa ja tunnetussa yrityksessä. Vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien myötä sinulla on hieno mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kasvaa M-Filesin kasvun mukana. 

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit oikea ihminen tähän työhön. Jos sinulle on kertynyt kokemusta, josta koet olevan hyötyä tässä tehtävässä, kuulisimme siitä mielellämme jo hakemuksessasi. Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hakuaika tehtävään päättyy 19.8.2018. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Hakulomakkeen löydät osoitteesta www.m-files.com/fi/careers