(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntijamyyjä / HR-konsultti
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haluatko olla mukana luomassa kasvuyrityksien menestystä? Me uskomme, että henkilöstö ensin, asiakas sitten. Tiedämme, että motivoituneet ja innostuneet osaajat luovat positiivista myös viivan alle. Entä näetkö operatiiviset asiat mielummin tärkeänä osana kokonaisuutta kuin pakkopullana? Ja palat halusta konkretisoida strategiset HR-asiat liiketoiminnan menestystekijöiksi? 

Tule mukaan Greenstepin ja asiakkaidemme kasvutarinaan! Nyt etsimme

HR-asiantuntijamyyjää ja -konsulttia

Greenstepissä HR-konsultti rakentaa, ylläpitää, kehittää ja auttaa asiakkaita erilaisissa HR-asioissa, niin strategisissa kuin operatiivisissa hands-on tehtävissä. Räätälöimme HR-palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaan ja luomme ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Monipuolisessa työnkuvassa konsultti toimii esim. 1-2 asiakkaan osa-aikaisena HR-osaajana, toteuttaa erilaisia HR-projekteja eri asiakkaille sekä myy ja kehittää HR-palveluitamme.

Mitä odotamme sinulta?

 

  • Sinulla on kykyä ja halua yksinkertaistaa sekä toteuttaa HR-asioita asiakkaan liiketoiminnan varmistamiseksi
  • Hahmotat HR- ja talousasiat liiketoiminnan mahdollistajina ja yhtenä kokonaisuutena
  • Innostut aikaansaamisesta ja olet kotona yllättävissäkin tilanteissa
  • Nautit HR-asiantuntijuuden jakamisesta/myynnistä, HR-työstä ja asiakkaiden kanssa työskentelystä
  • Olet kerännyt kokemusta HR-työstä useamman vuoden ja sinulla on näyttöjä onnistuneista HR-kehityshankkeista osana yrityksen liiketoiminnan kehittämistä
  • Konsultti- ja myyntikokemus ovat loistava juttu
  • Olet tottunut kantamaan työssäsi vastuuta ja kykenet itsenäisiin päätöksiin
  • Eduksi katsomme kokemuksen B2B-työstä sekä työskentelyn kasvuyrityksessä
  • Käytät työssä sujuvasti suomen kielen lisäksi englantia, ruotsi on plussaa

 

Miksi Greenstep?

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottaa joustava työaika sekä osittainen etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien HR-ammattilaisten ja taloushallinnon asiantuntijoiden kanssa!

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja lähes 300 kirjanpidon, palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntija työtä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Olemme vahvasti mukana teknologiakehityksessä kuten robotiikassa ja analytiikassa. Uusista asiakkaistamme merkittävä osa tulee suositusten kautta.  

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Virossa ja Ruotsissa. Oulun toimistomme sijaitsee Rotuaarilla aivan Oulun keskustassa!

 

 

Oletko etsimämme tyyppi? Ota seuraava askel urallasi: Greenstep

Jos innostuit lukemastasi, kerrothan meille itsestäsi! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae mielummin ennemmin kuin myöhemmin! Laita hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 4.2.2020 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Lisätiedustelut paikoista Kati Tuoviselta p. 050 306 6770 perjantaina 17.1. klo 15-17, maanantaina 20.1. klo 13-14, tiistaina 21.1. klo 16.15-17, maanantaina 27.1. klo 9-10 ja perjantaina 31.1. klo 9-10 ja klo 16-17.