(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija/Millog Oy, Tampere
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta sekä tiettyjen Ilmavoimien järjestelmien ylläpidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.

Haemme Tampereelle

HR-ASIANTUNTIJAA

Hoidat työsuhdeasioiden vastuualuettasi itsenäisesti ja aktiivisesti. Ohjeistat ja tuet esimiehiä työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa ja toimit tiiviissä yhteistyössä luottamusmiesten kanssa. Kehität työsuhdeasioiden toimintamalleja ja prosesseja yhtiötasoisesti ja osallistut asiantuntijana paikallisiin neuvotteluihin. Olet palveluhenkinen ja sinulla on pelisilmää erilaisten tilanteiden hoitamiseen. Toimit osana HR-tiimiämme ja raportoit henkilöstöjohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinto, kokemusta työsuhdeasioiden hoitamisesta ja olet taitava Excelin käyttäjä. Otat mielelläsi vastuun asioiden hoitamisesta loppuun asti ja olet tarkka yksityiskohtien kanssa.  Arvostamme erityisesti tuntemusta Teknologiateollisuuden työehtosopimuksista ja palkkarakenteista sekä työlainsäädännöstä. Sinulla on positiivinen asenne ja toimintaotteeltasi olet järjestelmällinen ja oma-aloitteinen.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ajalle toukokuu 2018 – elokuu 2019.

Tarjoamme vastuullisen tehtäväkentän mielenkiintoisessa yrityksessä. Pääset osaksi Millogin HR-tiimiä, joka toimii aktiivisesti ja liiketoimintalähtöisesti tarjoten laadukasta ja ammattitaitoista HR-palvelua.

Olet mukana luomassa suomalaisille turvallista ja hyvää tulevaisuutta. Meillä on tekemisen meininki ja panostamme reiluun johtamiseen sekä hyvään ja turvalliseen työilmapiiriin.

 

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.3.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi / Rekrytointi / Avoimet työpaikat. Lisätietoja tehtävästä antaa pe 16.3.2018 klo 10-12 henkilöstöasiantuntija Sari Hakala p. 040 315 7787 ja ke 21.3.2018 klo 9-11 henkilöstöjohtaja Marja Kuronen p. 040 315 7750

Huomioithan, että perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.