HR-asiantuntija
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

HR-ASIANTUNTIJA

 

L&T:n HR-tiimi täällä heippa! Olemme näpsäkkä ja innostava HR-tiimi, joka palvelee L&T Siivous Oy:n esihenkilöitä HR-asioiden saralla. Tiimimme kiikaroi parhaillaan uudeksi työkaverikseen HR-asiantuntijaa noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen, kun iki-ihana HR-asiantuntijamme Riia ottaa seuraavia askeleita urallaan ja siirtyy talon sisällä uusiin tehtäviin. Meidän tiimissämme pääset omalla ammattitaidollasi ja asiantuntemuksellasi varmistamaan liiketoiminnan onnistumisen Turun tai Helsingin toimipisteeltämme käsin.

 

Siirretään mikki tässä vaiheessa tiimille ja annetaan tulevien kollegoiden Nooran, Karoliinan ja Escocian sekä esihenkilösi Sarin kertoa minkämoinen taituri meillä tarkalleen ottaen olikaan mielessä:

Rekrytoinnin pro-osaaja HR-asiantuntijamme Karoliina toivoo uuden työkaverin tuovan tiimiin rautaista osaamista työsuhteen eri vaiheista. Olemme liiketoiminnan aisaparina toimihenkilörekrytoinneista aina työsuhteen loppumetreille saakka eli monipuolinen osaaminen koko työsuhteen elinkaaresta auttaa menestymään tässä tehtävässä.

 

Järjestelmäguru HR-asiantuntijamme Noora toivoo tulevalta tiimikaverilta itsenäistä työskentelyotetta, vaikkakin tukea on aina saatavilla kannustavalta tiimiltä. Vastaan voi tulla, jos jonkinlaisia selvityksiä, joten monipuolinen tausta HR:n parista on ehdottomasti hyödyksi. Ison talon sisällä on myös mahdollista kehittää omaa ammattitaitoaan moneen suuntaan ja omaa urapolkuaan voi tallustaa L&T:llä pitkällekin.

 

Maahanmuuttajien työllistämiseen erikoistunut HR-asiantuntija Escocia tietää L&T:n asioista jo lähes kaiken, mutta uuden työkaverin tuoma lisäosaaminen työsuhdeasioista ja/tai henkilöstön kehittämisestä ja muista HR:n kenttään kuuluvista asioista olisi meille plussaa. Osaamistasi näissä asioissa pääset käyttämään tässä tehtävässä päivittäin, kun tuet ja koulutat esihenkilöitämme ja autat siten heitä onnistumaan työssään. Työnkuvamme on hyvin monipuolinen, joten toivomme sinunkin syttyvän vaihtelevista työtehtävistä ja ihmisläheisestä tekemisestä.

 

Ja mitä esihenkilö Sari uudelta tiimiläiseltä toivoo? Sari korostaa innostavaa ja positiivista asennetta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta ja rohkeutta tarttua asioihin. Vaikka tässä vaiheessa tarjolla on määräaikainen pesti, tarjoaa iso talo paljon erilaisia työmahdollisuuksia, mistä johtuen tässäkin tehtävässä on jatkamisen mahdollisuus tilanteista riippuen. Joka tapauksessa Sari ei voi liikaa hehkuttaa tätä mahtavaa tilaisuutta kasvaa ja kehittyä HR:n parissa oman kiinnostuksen ja osaamisen pohjalta.

 

Ja miksi kannattaa nähdä hakemisen vaiva?

Työ L&T:llä on itsenäistä - omaa kalenteriaan saa organisoida joustavasti mielensä mukaan. Pääasia, että sovitut tehtävät tulevat hoidetuksi, vaikka sitten pyjama päällä kotitoimistolla. Lisäksi työssä pääsee tapaamaan todella paljon erilaisia ihmisiä ja yhteistyötahoja. 

 

Meillä parasta ovat mukavat työkaverit, yhteistyökumppanit ja vaihtelevat työpäivät. Uudelta kollegalta tarvitaan hurttia huumoria, pitkää pinnaa ja intoa puskea asioita maaliin. Eri projekteihin pääsee helposti mukaan eikä työ käy siten tylsäksi!

 

Mikäli HR-asiantuntijatyö näpsäkässä tiimissä herättää positiivisia väreitä, täytä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 25.10.2021 mennessä. Ethän kuitenkaan aikaile, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme videohaastatteluita jo hakuaikana. Rekrytointiprosessin ensimmäinen vaihe toteutetaan nauhoitettavien videohaastatteluiden avulla ja jatkohaastattelut järjestetään viikolla 45. Lisätietoja tehtävästä saat HR Business Partner Sari Koskiselta to 14.10. klo 12.00-14.00 tai ke 20.10. klo 9.00-11.00, puh. 040 704 8725. Odotamme sinua jo innolla!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510923
  • Tehtäväalue: HR, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila&Tikanoja Lassila&Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki, Turku