HR-asiantuntija
Tampereen yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Haluamme olla Suomen paras korkeakoulutyönantaja. Meillä ihminen, tiede ja osaamisen kehittäminen ovat keskiössä ja luomme kansainvälistä yhteistyökulttuuria.

Tampereen yliopiston Yliopistopalvelut-palvelualueelle kuuluva Henkilöstöpalvelut-yksikkö on n. 90 työntekijän muodostava tukipalveluyksikkö, mikä tuottaa yliopistolle HR-palveluita sekä keskitetysti että tiedekuntiin ja palveluyksiköihin sijoitettuina. Henkilöstöpalvelut-yksikköön kuuluu neljä toimintokokonaisuutta: työsuhdepalvelut, työhyvinvointi ja osaamisen kehittäminen, työnantajakuvan tuki ja HR-analytiikka sekä johdon HR-asiantuntijapalvelut. Johdon HR-asiantuntijapalvelut toimintokokonaisuudessa toimimme johdon kumppaneina HR-asioissa, mm. strategisessa henkilöstösuunnittelussa, rekrytoinneissa, toiminnan ja toimintakulttuurin kehittämisessä ja yksilöityjen työsuhdeasioiden hoitamisessa.  
Haemme nyt HR-asiantuntijaa työskentelemään tiedekuntien rekrytointitehtävien parissa.  Tehtävä kuuluu Henkilöstöpalvelut-yksikössä johdon HR-asiantuntijapalveluita tuottavaan toimintokokonaisuuteen, jossa kanssasi tulee työskentelemään 15 HR-alan ammattilaista.

HR-asiantuntijan rekrytointitehtävä tiedekunnissa

Rekrytointeja toteuttavana HR-asiantuntijana työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiedekunnissa HR partnerin, rekrytoivien esihenkilöiden ja valintaryhmien kanssa. Rakennat osaltasi yliopistomme työnantajakuvaa ja luot myönteistä hakijakokemusta. Työskentelykieliäsi ovat suomi ja englanti.

Vastuullesi kuuluu rekrytoivien esihenkilöiden ja valintaryhmien tukeminen akateemisten rekrytointiprosessien eri vaiheissa rekrytoinnin suunnittelusta henkilövalintaan. Huolehdit omalta osaltasi siitä, että rekrytointiprosessit toteutetaan laadukkaasti ja yliopiston ohjeiden mukaisesti. Osallistut mm. rekrytointien toteutuksen valmisteluun, hakuilmoituksien laatimiseen ja julkaisemiseen, hakijaviestintään sekä haastatteluiden, opetusnäyttöjen ja arviointien organisointiin. Olet mukana haastatteluissa HR:n edustajana ja hoidat myös rekrytointeihin liittyviä lakisääteisiä hallinnollisia tehtäviä.

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta monipuolisista asiantuntijatasoisista rekrytointitehtävistä ja niiden toteuttamisesta itsenäisesti ja vastuullisesti. Sinulla on hyvät valmiudet hakuilmoituksien laatimiseen ja osaat kartoittaa erilaisia mahdollisuuksia potentiaalisten hakijoiden tavoittamisen varmistamiseksi. Käytät sujuvasti HR-järjestelmiä ja yleisiä O365 -työkaluja. Edellytämme lisäksi soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Katsomme eduksi yliopistossa suoritetun ylemmän korkeakoulututkinnon, kansainvälisyysosaamisen ja perehtyneisyyden työlainsäädäntöön.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja muutosmyönteinen. Työskentelet tavoitteiden eteen vastuullisesti ja ratkaisukeskeisesti, ja toimit tehokkaasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Pystyt viestimään, vaikuttamaan ja neuvottelemaan selkeästi ja yhteistyökykyisesti organisaation eri tasoilla. Positiivinen asenne, loistavat organisointitaidot ja kyky hallita kokonaisuuksia auttavat sinua menestymään työssäsi HR-asiantuntijana.

Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa arjessasi HR-asiantuntijana. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän huippuosaajien parissa, kansainvälisessä korkeakouluyhteisössä. Työssä sinua tukee esihenkilön lisäksi ammattitaitoiset kollegat, autamme sinua perehtymään työtehtäviisi ja pääsemään sujuvasti sisään työyhteisöömme.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa joustavat työskentelymahdollisuudet, hyvä työterveyshuolto sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Työskentelemme joustavasti Tampereen kaikilla kolmella kampuksella. Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme. Tervetuloa joukkoomme luomaan merkityksellistä uraa sekä vaikuttamaan yliopistomme ja yhteisen kulttuurimme kehittymiseen.

Tehtävä täytetään määräaikaisena mahdollisimman pian, 31.12.2022 saakka. Työsuhteen alkamisajankohta sovitaan tehtävään valittavan henkilön kanssa. Tehtävässä on työsopimuslain mukainen 6 kk koeaika. Työntekopaikkakunta on Tampere.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. HR-asiantuntijan tehtävässä alustava vaativuustaso on 8-9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa (6-50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta).

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Pyydämme myös, että liität hakemukseesi CV:si.

Hakuaika tehtävään päättyy perjantaina 6.8.2021 klo 23.59. Käsittelemme hakemuksia mahdollisesti jo hakuajan puitteissa.

Haluatko kysyä tehtävästä lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimintokokonaisuuden esihenkilö Tiina Huttunen, tiina.huttunen@tuni.fi, p. 050 300 2724, puhelimitse tavoitettavissa ma 2.8.2021 klo 9-10 ja ke 4.8.2021 klo 13-14.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477153
  • Tehtäväalue: HR, Viestintä, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Tampere