HR-asiantuntija
L&T Siivous Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

HR-ASIANTUNTIJA

 

L&T Siivous Oy:n HR-tiimi täällä heippa! Olemme näpsäkkä ja innostava HR-tiimi, joka palvelee L&T Siivous Oy:n esihenkilöitä HR-asioiden saralla. Tiimimme kiikaroi parhaillaan uudeksi työkaverikseen HR-asiantuntijaa, joka omalla ammattitaidollaan ja asiantuntemuksellaan varmistaisi liiketoiminnan onnistumisen Turun, Tampereen tai Helsingin toimipisteestämme käsin.

 

Siirretään mikki tässä vaiheessa tiimille ja annetaan tulevien kollegoiden Riian ja Escocian sekä esihenkilösi Anun kertoa minkämoinen taituri meillä tarkalleen ottaen olikaan mielessä:

 

Länsi-Suomen luottopakkimme, HR-asiantuntija Riia toivoo uuden työkaverintuovan tiimiin rautaista osaamista työsuhteen elinkaaren eri vaiheista. Olemme liiketoiminnan aisaparina toimihenkilörekrytoinneista aina työsuhteen elinkaaren loppuun saakka eli monipuolinen osaaminen työsuhteen elinkaaresta auttaa menestymään tässä tehtävässä. Lisäksi projektiosaaminen on ehdotonta plussaa, sillä tehtävässä pääsee mukaan, ja halutessaan vetämäänkin, kiinnostavia työvoiman saatavuuteen ja pysyvyyteen liittyviä projekteja..

 

Helsingin vahvistuksemme maahanmuuttajien työllistämiseen erikoistunut HR-asiantuntija Escocia tietää L&T:n asioista jo lähes kaiken, mutta uuden työkaverin tuoma lisäosaaminen työsuhdeasioista ja tai henkilöstön kehittämisestä ja muista HR:n kenttään kuuluvista asioista olisi meille plussaa. Osaamistasi näissä asioissa pääset käyttämään tässä tehtävässä päivittäin, kun tuet ja koulutat esihenkilöitämme ja autat siten heitä onnistumaan työssään. Työnkuvamme monipuolinen, joten toivomme sinunkin syttyvän vaihtelevista työtehtävistä ja monipuolisesta työstä ihmisten parissa.

 

Ja mitä esihenkilö Anu uudelta tiimiläiseltä toivoo? Anu korostaa positiivista asennetta ja rohkeutta tarttua asioihin, sekä hehkuttaa mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä työssä oman kiinnostuksen ja osaamisen pohjalta.

 

Ja miksi kannattaa nähdä hakemisen vaiva? 

 

Työ L&T Siivous Oy:ssä on itsenäistä - omaa kalenteriaan saa organisoida joustavasti mielensä mukaan. Pääasia, että sovitut tehtävät tulevat hoidetuksi, vaikka sitten pyjama päällä kotitoimistolla. Lisäksi työssä pääsee tapaamaan todella paljon erilaisia ihmisiä ja yhteistyötahoja.

 

L&T:llä parasta ovat mukavat työkaverit, yhteistyökumppanit ja vaihtelevat työpäivät. Uudelta kollegalta tarvitaan hurttia huumoria, pitkää pinnaa ja intoa puskea asioita maaliin. Eri projekteihin pääsee helposti mukaan eikä työ käy siten tylsäksi!

 

Mikäli HR-asiantuntijatyö näpsäkässä tiimissä herättävät positiivisia väreitä, täytä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 14.4.2021. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat HR Business Partner Anu Heikkilältä ma 12.4. klo 16-17.00 tai ti 13.4. klo 8-9.00, puh. 050 385 5837. Odotamme sinua jo innolla!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440844
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rekrytointi L&T (offre34971489.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki