(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Helsingin kaupunki / Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Innostutko HR:n työoikeudellisista kysymyksistä? Haluatko ratkaista ja kehittää niitä esihenkilöitä tukien?  

Haemme palvelussuhde- ja työoikeudellista osaamista omaavaa HR-asiantuntijaa kasvatuksen ja koulutuksen toimialan henkilöstöpalveluihin.

Osallistut työnantajapalveluissa oman vastuualueesi HR-prosessien kehittämiseen sekä toimeenpanoon yhteistyössä toimialan johdon, HR-asiantuntijoiden ja Stadin HR-verkoston kanssa. Mahdollistat esihenkilöidemme onnistumista valmennusten, ohjeistusten ja koulutuksen keinoin sekä toimit heidän tukenaan haastavissa henkilöstöjohtamisen tilanteissa. Tehtäviisi kuuluu osallistuminen paikallisten sopimusten valmisteluun sekä toimialan ja palkkahallinnon välisten yhteisten prosessien kehittämiseen. Toimit myös ruotsinkielisen palvelukokonaisuuden kumppaniasiantuntijana. 
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen HR-tehtävän Suomen suurimman työnantajan palveluksessa, mahdollisuuden päästä kehittymään, innostavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä monipuoliset kaupungin henkilöstöedut. 

Tervetuloa rakentamaan kanssamme maailman vaikuttavinta paikkaa oppia ja tekemään merkityksellistä työtä kasvatuksen ja koulutuksen parissa!


Kelpoisuusehdot:
Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi oikeustieteen tai hallintotieteiden maisterin tutkinnon tai opinnot työoikeudesta sekä ruotsin kielen taidon. 

Arvostamme HR-kokemusta palvelussuhdeasioihin ja esihenkilötukeen liittyvistä tehtävistä sekä KVTES- tai OVTES-osaamista. Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. 

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää 19.2. klo 16 mennessä!