HR-asiantuntija
Lamia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

HR-asiantuntija

Henkilöstö on Lamian tärkein voimavara, ihmisten hyvinvointi on heidän keskeinen teemansa ja he kehittävät henkilöstöhallinnon toimiaan, jotta voivat entistä paremmin tukea ihmisiään arjessa, auttaa heitä tulevaisuuden tavoitteissa ja huolehtia yksilön tarpeista toimintansa kasvaessa. Näitä tavoitteita tukemaan he hakevatkin nyt henkilöstöhallinnon asiantuntijaa, joka pääsee näkyvästi mukaan kehittämään henkilöstöhallinnon toimia, ottamaan vastuuta monista tärkeistä henkilöstöhallinnon osa-alueista ja kehittymään myös itse kasvun myötä. 

Tehtävässä toimit henkilöstöhallinnon järjestelmien pääkäyttäjänä ja huolehdit siitä, että järjestelmät tukevat organisaation kasvun tuomia tarpeita. Vastuualueisiisi kuuluu myös yhteistyö työterveyden palveluntarjoajan kanssa ja yhteistyön kehittäminen sekä työsuojelupäällikkönä toiminen. Olet vahvasti mukana kehittämässä henkilöstöhallinnon prosesseja, huolehtimassa henkilöstön hyvinvoinnista ja tyytyväisyydestä sekä koulutusten suunnittelusta. Jalkautat uusia käytäntöjä, huolehdit dokumentoinnin ajantasaisuudesta sekä lain vaatimien edellytysten toteutumisesta. Lisäksi toimit apuna mahdollisissa henkilöstöhallinnon tukea vaativissa tilanteissa.

Muita tehtäviä voidaan liittää työnkuvaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti, kuten rekrytointiprosessiin osallistuminen, työnantajamielikuvan kehittäminen sekä osaamisen kehittäminen. Tehtävän vastuualueet ja laajuus ovat myös muokattavissa kokemuksesi mukaan. 

Toivomme sinulta

 • useamman vuoden laaja-alaista kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä, eduksi lasketaan digi/teknologia-alan tuntemus tai aiempi kokemus toimialalta.
 • kokemusta henkilöstöhallinnon järjestelmistä (Lamia on ottanut hiljattain käyttöön mm. Sympan, josta aiempi kokemus tai sen pääkäyttäjyys lasketaan eduksi. Lisäksi aiempi kokemus Atlassianin tuotteista kuten Confluence ja Jira, lasketaan eduksi)
 • liiketoiminnan näkemysten ja tarpeiden ymmärtämistä
 • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englanninkielen taitoa, muu kielitaito lasketaan eduksi
 • Oma-aloitteista ja reipasta hands-on-otetta, ihmisläheistä ja empaattista toimintatapaa sekä hyviä viestintätaitoja

Lamialla pystyt kehittymään työssäsi, laajentamaan rooliasi ja ottamaan halutessasi myös lisävastuuta. Lamialla on sallittua katsoa boksin ulkopuolelle ja kehittää toimintaa laajemminkin, sinä ja ideasi olette tervetulleita! Tukenasi on pieni mutta vahvasti yhteen hiileen puhaltava hallinnon tiimi, joka kuuntelee ja auttaa, ja jonka kanssa pääset sparrailemaan ideoistasi. 

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun Lamia löytää oikeat lahjakkuudet, he pitävät huolta siitä, että suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi Lamialla on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla he palkitsevat sitoutumisesta yritykseen. 

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Lamialla Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jarmo Krohns
Head of Talent Acquisition 
jarmo@lamia.fi
050 569 6043

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1424897
 • Tehtäväalue: HR, Hyvinvointi, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki
 • Lisätietoja antaa: Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi