(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Rakennustieto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Rakennustieto Oy on rakennusalan johtava tietotalo. Teemme merkityksellistä työtä, jotta jokaisella suomalaisella olisi terveellinen, turvattu ja kestävästi rakennettu ympäristö. Tuotamme tietoa ja työvälineitä rakennuttamiseen, suunnitteluun, rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon.

Olemme kehittämässä toimintaamme ja haemme nyt 

HR-ASIANTUNTIJAA

Tehtävässäsi edistät henkilöstömme osaamista, kehittämistä ja työnantajamielikuvaa sekä osallistut laaja-alaisesti henkilöstöhallinnon eri tehtäviin ja liiketoiminnan muutoksiin.

Odotamme sinulta liiketoimintalähtöistä otetta, itseohjautuvuutta ja halua kehittää organisaatiomme HRD-rakenteita. Pystyt tunnistamaan kehittämiskohteita ja ottamaan vastuun sovituista tehtäväkokonaisuuksista. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä uskallusta kyseenalaistaa ja sparrata. 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään kahden vuoden kokemusta HR- tai HRD-tehtävistä. Voit myös olla kokeneempi HR-osaaja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä ja uusiutuvassa organisaatiossamme. Kyseessä on uusi tehtävä. Meillä työskentelee noin 50 rakennusalan tietopalveluiden ammattilaista kehittämässä asiakaslähtöisiä tietosisältöjä kiinteistö- ja rakennusalalle. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.    

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 24.1.2021 mennessä osoitteeseen rekry@rakennustieto.fi otsikkona ”HR-asiantuntija”. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja henkilöstöjohtaja Marjut Jensén, marjut.jensen@rakennustieto.fi, puh. 040 5424219. Puhelimitse parhaiten tavoitettavissa 11.1. klo 13-15, 15.1. klo 13-15 ja 19.1. klo 13-15.