(Poistunut julkaisusta)

HR asiantuntija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Oletko kiinnostunut rekrytointityöstä ja kasvavasta henkilöstöpalvelualasta?

Tunnetko mielenkiintoa työsuhdeasioihin ja siihen liittyvään lainsäädäntöön?

Haemme RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:lle HR-asiantuntijaa vahvistamaan osaavaa Itä-Suomen tiimiämme. Ensisijainen työskentelypaikkasi tulee olemaan Varkauden palvelualue, mutta työ voi pitää sisällään liikkumista myös koko Itä-Suomen palvelualueella.

Työtehtävät pitävät sisällään rekrytointiprosessin sekä asiakassuhteiden hoitamiseen liittyviä perustehtäviä kuten työnhakijoiden kontaktointia ja haastatteluita, sopimusten tekoa, työsuhteiden hallintaan liittyviä tehtäviä, yhteydenpitoa asiakasyritysten kanssa sekä toimistotöitä. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä muun organisaation kanssa ja pääset osallistumaan alueellisesti koko organisaatiota koskevaan toiminnan suunnitteluun ja tuloksen tekemiseen.

Arvomme asiakaslähtöisyys, kannattava kasvu ja yhteistyö näkyvät meillä päivittäin: työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme.

HR-Asiantuntijan työssä korostuvat hyvät tietotekniset ja sosiaaliset taidot. Olet luonteeltasi asiakaspalvelu- ja tiimihenkinen, et pelkkää tarttua asioiden hoitoon ja otat mielelläsi vastuuta sekä pystyt johtamaan omaa työsi, haluat kehittyä ja oppia paljon uutta. Toivomme hakijalta esim. kaupallisen puolen koulutusta ja/tai kokemusta henkilöstöasioiden parissa työskentelemisestä.

Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työsuhteen huipputiimissä, jossa mahdollisuus päästä kouluttautumaan ja kasvamaan alan asiantuntijaksi. Toivomme Sinun pystyvän aloittavan tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta palkkatoivomuksineen 13.12. mennessä. 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa aluejohtaja Anne Mykrä puh. 045 203 3790 seuraavasti: ma 30.11. klo 15-16, to 3.12. klo 15-16 ja to 10.12 klo 8-9 välisinä aikoina.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.