(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Helsingin kaupunki / Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala etsii joukkoihinsa

HR-asiantuntijaa

Haemme osaavaa ja innostunutta HR-asiantuntijaa työskentelemään strategiseen henkilöstösuunnitteluun ja -resursointiin sekä HR-analytiikkaan ja raportointiin painottuvissa monipuolisissa tehtävissä. Arvioit työssäsi, millaisia henkilöstövaikutuksia toiminnan muutoksilla on ja kehität niihin ratkaisuja yhdessä johdon, talouden ja HR-kumppanien kanssa. Olet myös varmistamassa, että henkilöstösuunnitteluprosessi toimii ja kehittyy. Suunnittelet ja seuraat henkilöstöresurssien käyttöä sekä teet resursointiin liittyvää koordinointi- ja valmistelutyötä. Kehität ja toteutat johtamisen tueksi hr-analytiikkaa sekä raportointia ja sen sisältöjä ja välineitä.

Vastaat varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palvelukokonaisuuden henkilöstösuunnittelusta sekä henkilöstötarpeen ennakoinnista. Kehität ja viet toimialatasoisesti eteenpäin henkilöstösuunnittelun prosesseja sekä osallistut tiedolla johtamisen kehittämiseen.

Työskentelet kehittämismyönteisessä ja innostavassa yksikössä, jossa on 12 asiantuntijaa. Esihenkilönäsi toimii henkilöstösuunnittelupäällikkö.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
Odotamme, että sinulla on kokemusta itsenäistä asiantuntijuutta edellyttävästä HR-työstä. Tehtäviisi on kuulunut henkilöstösuunnittelua ja tulet myös hyvin toimeen Excelin kanssa. Osaat tuottaa johdolle tietoa analysoidusti ja havainnollisesti. Olet tottunut työskentelemään tavoitteellisesti ja hakemaan uusia ratkaisumalleja. Ymmärrät muuttuvan toimintaympäristön lainalaisuuksia, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi koko organisaation tavoitteiden toteutumista. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja kanssasi on mukava tehdä töitä!

Tehtävä alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

 

 

Hae 11.11.2020 klo 15 mennessä!