(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Tiimin jäsenemme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme HR-ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen yhtymän henkilöstöpalveluihin, Lahteen.

Toimit organisaatiomme esimiesten tukena rekrytointiprosessien eri vaiheissa. Käytännössä tämä tarkoittaa esimiesten auttamista hakuilmoitusten laatimisessa, julkaisukanavien valinnassa, hakijaviestinnässä sekä haastatteluissa. Huolehdit kokonaisvaltaisesti siitä, että rekrytointiprosessimme sujuvat sekä esimiesten että hakijoiden suuntaan ketterästi ja joustavasti ja ennen kaikkea rakentavat parasta mahdollista työntekijäkokemusta.

Katsomme vahvasti tulevaan, joten mahtavaa jos tuot tiimimme entisestään idearikasta ajattelua ja modernia lähestymistä rekrytointien toteuttamiseen. Kehittäminen on läsnä työtäsi miltei kaikessa tekemisessäsi painottuen työnantajamielikuvan vahvistamiseen sekä eri ammattiryhmien markkinointisuunnitelmiin. Pääset lisäksi kouluttamaan esimiehiämme rekrytointijärjestelmän käytössä. Halun ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus osallistua työyhteisön ajankohtaisiin kehittämishankkeisiin.

Etsimme ensi sijassa huipputyyppiä, mutta edellytämme myös soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja aiempaa kokemusta rekrytointityöstä. Tehtävässä menestyt, jos sydämesi sykkii rekrytointityölle - olet suunnitelmallinen sekä sinulla on aito asiakaslähtöinen ja yhteistyötä edistävä ote tekemiseen.

Lähetä hakemuksesi pian ja liity huippujengiimme! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.