(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020
Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä. Etsimme nyt joukkoomme vahvan henkilöstöalan osaamisen omaavaa

HR-ASIANTUNTIJAA

vahvistukseksi HR-tiimiimme 31.12.2021 saakka.

Tehtävässäsi osallistut Taideyliopiston organisaatio- ja toimintakulttuurin sekä nykyaikaisten työympäristöjen kehittämiseen erityisesti Töölön kampuksella. Toisena keskeisenä tehtäväalueena on lähijohtajien tukeminen moninaisissa työsuhde- ja henkilöstöasioissa sekä hr-prosessien kehittäminen vastuuyksiköissäsi.

Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä erityisesti HR kollegojesi, Sibelius-Akatemian lähijohtajien ja akatemian johdon kanssa.

Odotamme sinulta
• monipuolista henkilöstöalan osaamista ja aiempaa työkokemusta hr-tehtävistä
• kokemusta toimintakulttuurin kehittämisestä ja näkemystä nykyaikaisten työympäristöjen kehittämisestä
• hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa kyvykkyyttä toimia verkosto- ja matriisiorganisaatiossa
• itsensä johtamisen taitoa sekä oma-aloitteista ja joustavaa työotetta
• soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa

Miksi meille?
Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme monipuolisten tehtävien lisäksi moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavat työajat, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia.

Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 9-10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on 3200-4400 euroa.

Hakeminen
Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 31.8.2020, https://www.uniarts.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antavat 21.8.2020 klo 9-10 palvelu- ja henkilöstöpäällikkö Heli Grönholm, puh +35840 564 8213 ja 27.8.2020 klo 13-15 henkilöstöpäällikkö Mikael Vänttinen, puh. +35840 721 4096.