(Poistunut julkaisusta)

HR-ASIANTUNTIJA
Apetit

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Nyt haemme tiimimme vahvistukseksi Säkylään

HR-ASIANTUNTIJAA

HR-asiantuntijan ensisijaisena tehtävänä on tukea henkilöstömme ja esimiestemme onnistumista kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa. Tässä roolissa painottuvat erityisesti rekrytointeihin, osaamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin ja raportointiin liittyvät tehtävät mutta lisäksi myös työsuhde- ja palkka-asioiden laaja-alainen hallinta. Esimiehenäsi toimii henkilöstöpäällikkö.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on jo kokemusta ja näyttöjä henkilöstöhallinnon monipuolisista tehtävistä. Hahmotat hyvin HR:n roolin liiketoiminnan kumppanina, olet proaktiivinen ja pystyt myös joustavasti reagoimaan alati muuttuvissa tilanteissa säilyttäen priorisointikykysi. Sinulla on hyvä tilannetaju ja järjestelmällisyytesi auttaa sinua pitämään kokonaisuuden hallinnassa. Työssä tarvitaan erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto ja/tai pitkä kokemus vastaavista työtehtävistä. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta elintarviketeollisuuden HR-ympäristöstä.

Tarjoamme sinulle paikkaa, jossa pääset vaikuttamaan ja kantamaan vastuuta laaja-alaisesti, suurista linjoista päivittäisiin rutiineihin - voit kehittää ja kehittyä. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.07.2020 mennessä osoitteessa https://apetit.fi/yritys/tule-meille-toihin/. Toimithan nopeasti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia heti niiden saavuttua.


Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Sari Valonen (+358 400 797353) pe 26.6. klo 8-10, ke 1.7. klo 15-17 ja ke 8.7. klo 14-16.