(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Nammo Lapua Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Etsimme nyt Lapuan tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen

HR-ASIANTUNTIJAA

Tehtäväsi on toimia paikallisena HR-asiantuntijana Lapuan toimipisteessä ja osana Nammon Suomen HR-tiimiä. Tuet Lapuan tehtaan esimiehiä henkilöstöasioissa ja hoidat operatiivisia HR-asioita sekä ylläpidät HR-järjestelmään kirjattavia tietoja. Toimit asiantuntijana TES- ja työlainsäädäntöasioissa sekä järjestät tehtaan henkilöstötilaisuuksia. Hoidat myös henkilöstöön liittyviä tiedotusasioita ja olet mukana konsernin HCM-järjestelmän käyttöönotossa tukien ja neuvoen henkilöstöä sen käytössä.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja tehtävään soveltuva AMK-tasoinen koulutus. Toimintaotteeltasi olet suunnitelmallinen ja ongelmanratkaisutaitoinen. Pysyt aikatauluissa sekä olet kehittämis- ja muutoskykyinen. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Kokemus palkkahallinnosta, HR-järjestelmistä sekä teknologiateollisuuden TES:in ja työlainsäädännön tuntemus ovat tehtävässä eduksi.

Lisätietoja saat soittamalla Eezy Personnelin konsultti Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.5.2020 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku alkaa 8. toukokuuta 2020 ja päättyy 24. toukokuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen