(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Coronaria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

HR-asiantuntija

Meillä Coronariassa hyvä asiantuntijakokemus on henkilöstöstrategiamme keskiössä. Siksi etsimmekin nyt Coronarian terveyspalveluiden liiketoiminta-alueelle kokenutta HR-asiantuntijaa vahvistamaan ja tukemaan tätä osa-aluetta. 

Henkilöstöhallinnon saralla autat vahvasti kasvavaa liiketoimintaamme strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävässä vastaat tuettavan liiketoiminta-alueen HR-prosesseista ja olet tiiviissä yhteistyössä johdon sekä muiden esimiesten kanssa. Toimit osana liiketoiminta-alueen johtoryhmää.

Keskeisiä vastuualueitasi tehtävässä ovat:

  • operatiivisen liiketoiminnan HR-tuki
  • henkilöstön työsuhdeasioiden hoitaminen
  • rekrytointiprosessien sujuvuuden varmistaminen ja kehittäminen
  • henkilöstön ammatillisen osaamisen koordinointi ja tuki

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden työkokemus henkilöstö- ja työsuhdeasioista ja esimiesten tukemisesta HR-prosesseissa ja rekrytoinneissa. Vetovoimaisen työnantajamielikuvan ylläpitäminen ja kehittäminen on sinulla dna:ssa. Arvostamme sujuvia viestintätaitoja, monipuolista tietoteknistä osaamista, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä toimia yrityksen eri liiketoimintayksiköiden kanssa. Ajattelutapasi on innovatiivinen ja sinulla on hyvä asioiden toimeenpanokyky. Haluamme, että kehitys ja muutos ovat asioita, jotka innostavat sinua.

Coronariassa autamme niin toisiamme kuin asiakkaitamme uudistamaan suomalaista terveydenhuoltoa. Sinua odottaa samaan suuntaan katsova ammattilaisten työyhteisö, jossa vallitsee hyvä henki ja henkilöstön tyytyväisyyteen panostetaan. Jokainen meistä on oman työnsä huippuosaaja, joka kantaa vastuunsa ja helpottaa omalla osaamisella myös muiden työtä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi ison kasvukonsernin henkilöstöedut, joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen sekä hyvät työvälineet. Tehtävän sijaintipaikka on Oulu.

Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus? Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 15.3.2020, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 9 ja 11 rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776.

Haku alkaa 24. helmikuuta 2020 ja päättyy 15. maaliskuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)