(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Oletko positiivinen ja palveluhenkinen työsuhdeasioiden osaaja? Kiinnostaako sinua monipuolinen työtehtävä, jossa pääset hyödyntämään asiantuntemustasi esimiesten tukemisessa ja HR-prosessien kehittämisessä? Haluaisitko liittyä osaksi 170-vuotiaan, globaalisti toimivan suomalaisen perheyrityksen tarinaa?

Etsimme nyt kehittämishaluista ja oma-aloitteista HR-asiantuntijaa Lindströmin Suomen HR-tiimiin Helsingin Kalasatamaan. HR-asiantuntijana päivittäiseen työhösi kuuluu esimiesten tukeminen ja neuvominen henkilöstöasioissa sekä työehtosopimusten tulkinnassa. Laadit HR:ään liittyviä sisäisiä ohjeistuksia ja otat vastuuta HR-prosessiemme kehittämisestä ja uudistamisesta. Teet yhteistyötä niin työnantajaliiton, työntekijäliittojen kuin luottamusmiestemme kanssa. Lisäksi olet keskeisessä roolissa työajanseurantajärjestelmämme kehittämisessä. Pääset tukemaan myös globaalia organisaatiotamme HR:n roolissa.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja että olet jo kerryttänyt vahvaa työsuhdeosaamista ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Työehtosopimusten tulkinta on sinulle jo entuudestaan tuttua, ja sinulla on kokemusta myös paikallisesta sopimisesta. Lisäksi sinulla on ymmärrystä vuorosuunnittelun maailmasta ja sen yhteydestä liiketoimintaan. Olet tottunut luomaan ohjeita ja kehittämään prosesseja itsenäisesti. Eduksi katsomme kokemuksen tuotantoympäristöstä, työaikakysymysten hoitamisesta sekä esimiesten kouluttamisesta. Työssäsi tarvitset sekä suomen että englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista. Lisäksi toivomme, että sinulla on reipas, positiivinen asenne sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa ja välittävässä työyhteisössä, jossa työkaverit tukevat toinen toisiaan ja auttavat sinua onnistumaan. Meillä saat vastuuta ja vapautta kehittää omaa työtäsi tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa. Tehtävä on vakituinen.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, Head of HR Sami Laine (puh. 040 538 4036, sami.laine(at)lindstromgroup.com) auttaa mielellään. Samin saat puhelimitse parhaiten kiinni 7.1.2020 klo 12-13. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 12.1.2020.