(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Oletko Sinä etsimämme energinen ja myyntihenkinen HR-asiantuntija?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Go On Pirkanmaan joukkueeseen myynnillisen asenteen omaavaa HR-ASIANTUNTIJAA osaksi vahvaa tiimiä Tampereella. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju, jonka avulla kokoat yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan voittajajoukkueen. Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Räätälöidyt henkilöstöratkaisumme tukevat ja edistävät vahvasti asiakkaidemme henkilöstöratkaisujen toteutusta. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

Työssäsi vastaat koko rekrytointiprosessien hoitamisesta sekä asiakas- ja työntekijäsuhteiden ylläpidosta. Työnkuvaan kuuluu mm. työpaikkailmoitusten laatiminen, työhaastattelut, työsuhdeasioiden hoito ja henkilöstörekisterin ylläpito sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja työntekijöihin. Työsi voi valmiuksiesi mukaan sisältää myös esim. myyntiä, some-tilien hallinnointia sekä osallistumista erilaisiin tapahtumiin.

Toivomme Sinulta löytyvän:
• Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
• Laadukasta otetta asiakaspalveluun
• Paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
• Organisointi- ja ajanhallintataitoja
• Tiimityötaitoja ja kykyä itsenäiseen työhön
• Motivaatiota ja positiivista asennetta

Eduksesi katsotaan:
• Aiempi kokemus henkilöstöpalvelualalta/ soveltuva korkeakoulututkinto

Tarjoamme Sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä henkilöstöalan asiantuntijaksi kasvavassa, vakaalla pohjalla toimivassa yritysketjussa. Työhön saa kattavan perehdytyksen sekä säännöllisiä koulutuksia. Työssä on myös mm. etätyömahdollisuus. Teet työtä itsenäisesti asiantuntevan, kannustavan ja ketterän tiimin tuella, taustallasi on myös koko ketjun asiantuntijoiden ammattitaito.

Oletko etsimämme vahvistus Go On Pirkanmaan joukkueeseen?

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pian oheisen linkin kautta ja seuraa sähköpostiasi, sillä aloitamme ensimmäisen vaiheen haastattelut jo hakuaikana videohaastattelulla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Yhtiöiden Henkilöstöjohtaja Kati Kulin p. 040 7160 379 ja Go On Pirkanmaan HR-asiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952. Soittoajat: 5.12. klo 9-10 ja 12.12. klo 14-15.