(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Seasons HR Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme joukkoomme energistä ja motivoitunutta HR-asiantuntijaa.

Työnkuva HR-asiantuntijana on monipuolinen ja pitää sisällään erilaisia työtehtäviä aina rekrytoinnista ja palkanmaksusta asiakasyhteistyöhön. HR-asiantuntijana toimit siis asiakkaidemme yhteyshenkilönä ja samalla ideoit yrityksellemme uusia kehityssuuntia. Lisäksi työtehtävään kuuluu yrityksen edustustehtävät.

Hakijoilta odotamme kokemusta henkilöstöalalta ja halua jatkuvaan kehittymiseen. Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Yrittäjähenkisyys ja rohkeus toteuttaa ideoita ovat myös ominaisuuksia, joita odotamme hakijoilta. Englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työnkuvan, jossa pääset kehittämään itseäsi innovatiivisessa ja kasvavassa organisaatiossa. Työilmapiirimme on kannustava ja tsemppaamme toisimme aina parhaisiin tuloksiin!  

Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään, hae tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Petro Vaitiniemi puh. 045 872 8668.