(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitys? Oletko etsimämme HR-asiantuntija, joka on erityisen kiinnostunut toimimaan työterveyshuollon sekä työkykyasioiden parissa? Meillä olisi sinulle tarjolla mielenkiintoinen työrooli, jossa pääset vaikuttamaan ja näkemään kättesi jäljen!

Haemme palvelualalla toimivan asiakasyrityksemme palvelukseen Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen

HR-asiantuntijaa.

Tulet toimimaan osana ketterää HR-tiimiä ja pääasiallisena vastuualueenasi tulee olemaan esimiesten tukeminen työkykyasioiden hoitamisessa. Ymmärrät HR-funktion tavoitteet ja työhyvinvointi on toinen nimesi. Teet tiivistä yhteistyötä työterveyshuollon kanssa ja rakennat sekä luot yhdessä HR-päällikön kanssa tulevaisuuden toimintamalleja sekä työkyky- että työterveyshuollon prosesseihin liittyen. Pääset osallistumaan myös HR-järjestelmäpäivityshankkeisiin sekä muihin kehitysprojekteihin. Tarvittaessa toimit HR-tiimin tukena muissa henkilöstöhallinnon työtehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta erilaisten ihmisten kohtaamisesta esimerkiksi henkilöasiakaspalvelutyön parista sekä erinomaisia vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja omaat hyvät viestinnälliset taidot. Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja sinulla on ratkaisukeskeinen työote. Nautit myös vauhdista ja uuden rakentamisesta, saat asioita aikaan ja toimit paineenkin alla hyvällä sykkeellä ja asenteella. HR- ja projektikokemuksesta ei ole haittaa, mutta sitäkin tärkeämpää on palava into ja halu oppia uutta! Excel on sinulle tuttu työkalu ja HR-järjestelmien tuntemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi HR-tehtävissä. Tässä työroolissa pääset kokemaan merkityksellisyyttä sekä rakentamaan uutta. Tukenasi on mukava työyhteisö sekä toimintaympäristö, jossa uskalletaan tehdä uudistavia sekä rohkeitakin ratkaisuja.

Heräsikö mielenkiintosi? Mikäli kyllä, kuulemme sinusta mielellämme lisää hakemuksen muodossa 29.10. mennessä. Lisätietoja saat Baronalta Kati Blinnikka-Pullolalta gsm 050 3708435, tavoitettavissa ke 16.10. klo 13-14 sekä ti 22.10. klo 9-10 välisinä aikoina.

Työ alkaa heti kun sopiva osaaja löytyy, jonka vuoksi käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Määräaikainen työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa ja on kestoltaan 30.11.2020 saakka.