(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Telia Inmics-Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Telia Inmics-Nebula haluaa aina tarjota liiketoimintasi kannalta parhaan ICT- kokonaisratkaisun, joka edistää yrityksesi kasvua ja menestystä – nyt ja tulevaisuudessa.

Meidän kanssamme ICT on mahdollisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä. Tarjoamme monipuolisia asiantuntijapalveluita ja avaamme uusia ovia jokaiselle yritykselle, jonka tavoitteena on tehdä kannattavampaa liiketoimintaa ja tarjota parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta. Riippumatta yrityksen koosta, toimialasta tai kehityksen vaiheesta. www.inmicsnebula.fi

Etsimme nyt asiakkaallemme Telia Inmics-Nebulalle HR-asiantuntijaa. Asiakkaan toimipiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, mutta toiminta kattaa useampia paikkakuntia ympäri Suomen. Tehtävä on määräaikainen 30.4.2020 saakka.

TEHTÄVÄSI

Tehtävässäsi vastuullesi kuuluvat seuraavat rekrytointiprosessiin ja perehdytykseen liittyvät tehtävät:

• Rekrytointilupaprosessin hallinnointi ja uudelleensijoitusvelvoitteet

• Hakuilmoitusten stilisointi ja julkaisu, rekrytointikanavat ja markkinointi

• Hakijaviestintä ja avointen hakemusten käsittely

• Haastattelujen koordinointi ja niihin osallistuminen

• Rekrytointi- ja suorahakukumppanit, soveltuvuusarvioinnit

• Rekrytointiviestintä ja työnantajakuvan kehittäminen

• Rekrytointijärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen

• Esimiesten tuki ja valmennukset, materiaalit ja ohjeistukset

• Raportointi ja budjetointi, rekrytointiprosessin kehittäminen

• Perehdytysprosessin tuki, yleisten perehdytystilaisuuksien koordinointi

• Suunnitellun integraatioprojektin läpivienti rekrytoinnin ja perehdytyksen osalta

Työpäiviisi voi sisältyä mm. haastatteluja, rekrytointijärjestelmän käyttöä, esimiesten neuvontaa, materiaalien päivittämistä, hakuilmoitusten julkaisua tai hakemusten käsittelyä ja raportointia. Lisäksi rooliisi kuuluu perehdytyspäivien koordinointia, sisäistä viestintää sekä työnantajakuvan kehittämiseen ja rekrytointimarkkinointiin liittyviä tehtäviä, kuten kampanjat, videot ja uratarinat.

TOIVOMME

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet käyttänyt henkilöstöhallinnon järjestelmiä (esim. Sympa) ja hallitset MS Office -ohjelmat.

Sinulta löytyy positiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot sekä työskentelyotteesi on aktiivinen ja itsenäinen. Työskentelet joustavasti ja huolellisesti kaikissa tehtävissäsi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Langat pysyvät käsissäsi kiireen ja aikataulupaineen keskellä. Sinulla on järjestelmällisyyttä ja sinnikkyyttä viedä haastavatkin tehtävät maaliin laadusta tai palveluasenteesta tinkimättä. Haluat luoda parasta hakijakokemusta ja auttaa esimiehiämme rekrytoimaan parhaat osaajat.

TARJOAMME

Saat paikan osaavassa ja mukavassa tiimissä, vastuullisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta. Pääset hyödyntämään monipuolista osaamistasi sekä osallistumaan HR-prosessiemme kehittämiseen yhä sujuvammiksi. Tehtäväkenttäsi on vaihteleva ja roolisi itsenäinen, mutta tiimiläisesi tukevat sinua aina tarvittaessa.

KIINNOSTUITKO? Lähetä hakemuksesi ja CV 27.10.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstökonsultti Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi