(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Realia Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Konsernimme kasvua tukemaan haemme pääkonttorillemme rekrytointien pariin

HR-asiantuntijaa

Tehtävässä toimit osana keskitetyn rekrytoinnin tehotiimiämme, joka tukee konsernimme liiketoimintayhtiöitä rekrytoinneissa. Hoidat laajasti rekrytointeihin liittyviä tehtäviä, kuten työpaikkailmoittelua, hakijoiden kontaktointia ja haastatteluja. Ideoit rekrytointikampanjoita, kehität rekrytointien tukimateriaaleja ja etsit aktiivisesti uusia keinoja parhaiden osaajien löytämiseksi ja houkuttelemiseksi. Erilaisten raporttien ja tilastojen koostaminen on myös osa työtäsi. Lisäksi pääset osallistumaan keskitetyn rekrytointitiimiin käytänteiden kehittämiseen sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen liittyviin tehtäviin. 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahvaa kokemusta rekrytoinneista nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Kiinteistöalan tuntemus on sinulle eduksi.  Eduksesi katsotaan myös kokemus henkilöarviointimenetelmien käytöstä.

Tehtävässä tarvitaan ripeyttä, proaktiivisuutta ja määrätietoista työskentelyotetta, jotka varmistavat tulosten syntymisen. Useiden projektien samanaikainen hallinnointi edellyttää erinomaista organisointikykyä sekä joustavaa ja palveluhenkistä asennetta. Myynnillinen osaaminen sekä vakuuttavat viestintätaidot ovat tukevat tehtävässä menestymistäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä, osana kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Saat käyttöösi ison konsernin kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet. Keskitetty rekrytointitiimi toimii osana Realia Groupin HR-yksikköä, joten saat työsi tueksi koko ammattitaitoisen HR-osaajiemme joukon. Raportoit tehtävässä HR Business Partnerille.

Hae tehtävää viimeistään 20.10.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?60e661fc. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Business Partner Anu Hapulahti, puh. 040 6341 372, soittoaikoina perjantaina 11.10. klo 14-15 ja keskiviikkona 16.10. klo 8-9. Lisätietoa keskitetyn rekrytointitiimin työstä voit kysyä myös mahdolliselta tulevalta kollegaltasi HR-asiantuntija Minna Laitilalta, puh. 040 6307 463 soittoaikoina maanantaina 14.10. klo 9-10 ja perjantaina 18.10. klo 9-10.