(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle työsuhdeasioiden monitaituriksi

HR-asiantuntijaa

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

HR-asiantuntijana vastaat henkilöstömme työsuhdeasioiden hoitamisesta laadukkaasti ja ripeästi. Tehtäviisi kuuluu mm. työsuhdeasioiden ohjaaminen ja neuvonta sekä esimiesten tukeminen työsuhteen elinkaareen liittyvissä tapahtumissa. Vastaat myös ulkoistetun palkkapalvelun laadusta ja toiminnasta sekä kehityskeskusteluprosessin ja tulospalkitsemisen koordinoinnista läpi organisaation. Ylläpidät ja kehität HR-prosesseja tukevia työkaluja ja koulutat muita käyttäjäystävällisyys keskiössä. Yhdessä pienen, mutta tehokkaan HR-tiimin kanssa hoidat palveluhenkisesti ja jämptisti myös muita tiimin tehtäviä (esim. vaativuusarvioinnit, rekrytoinnit, työterveyshuolto, sisäinen viestintä).

 

Onnistumista tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

• Tehtävään soveltuva koulutus

• Aito halu luoda ensiluokkaista asiakaskokemusta sisäisille asiakkaillemme 

• Aiempaa kokemusta työsuhdeasioista sekä palkka- ja palkitsemiskäytännöistä

• Mielenkiintoa yhtä lailla järjestelmiä, numeroita kuin ihmisiäkin kohtaan

• Kyky toimia asiantuntevasti, ystävällisesti ja ratkaisukeskeisesti myös haastavissa tilanteissa.

 

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Työ alkaa marraskuussa ja kestää noin vuoden. Toimipaikkasi on Helsingissä, osoitteessa Mannerheimintie 168a.

 

Tarjoamme sinulle:

• mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavan ja kehittyvän Kojamon HR-tiimissä

• energiset, osaavat ja yhteen hiileen puhaltavat työkaverit

• mahdollisuuden kehittää HR-osaamistasi laaja-alaisesti

• monipuoliset henkilöstöedut ja Hay-palkkaluokka 15 mukaisen palkkauksen

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Noora Suojansalo 11.9. ja 12.9. klo 13-14 (puh 040-5494790) tai henkilöstöpäällikkö Jenni Marko 11.9. klo 12:30-13:30 ja 13.9. klo 14-15 (puh 050-5057725).

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian (paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä) mutta viimeistään 18.9.2019 mennessä!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!