(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Tunnetko paloa kehittää laaja-alaisesti henkilöstöasioita? Viihdythän kasvuyhtiön vauhdikkaassa menossa ja tartuthan hands-on meiningillä eteen tuleviin haasteellisiinkin tilanteisiin? Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset tukemaan ja valmentamaan esimiehiä henkilöstöresursoinnissa ja henkilöstön kehittämisessä sekä pääset osallistumaan palkitsemiseen ja työhyvinvointiin liittyviin kehityshankkeisiin. Vastuualueeseesi kuuluu myös työnantajamielikuvan kehittäminen.

Etsimme kehityshaluista työsuhde- sekä HRD-asioiden ammattilaista, jolla on kokemusta vaativien henkilöstöasioiden hoitamisesta. Yhdessä muun HR-organisaation kanssa autat ja tuet esimiehiä työsuhde- ja työsuhteen elinkaareen liittyvissä HR-asioissa sekä olet valmis antamaan oman työpanoksesi HR-tiimin viikoittaisiin rutiinityötehtäviin. Samalla sinulle on tuttua erilaisten prosessien kehittäminen sekä esimiesten kouluttaminen. Tulet tehtävässäsi raportoimaan HR-johtajalle.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden käytännön työkokemusta monipuolisista HR-tehtävistä. Arvostamme laaja-alaista HR-osaamista, oma-aloitteisuutta ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisten vuorovaikutus- ja viestintätaitojen lisäksi ratkaisukeskeisyyttä ja ehdotonta luotettavuutta.

Tehtävässä on eduksi laaja HR-järjestelmien (Mepco) sekä kaupan alan työehtosopimuksen tuntemus. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulla on kokemusta työvuorosuunnittelujärjestelmistä ja henkilöresurssien optimoimisesta. Tiimikaverina olet yhteen hiileen puhaltaja, mutta samalla pystyt viemään asioita eteenpäin itsenäisesti. Etsimällämme ammattilaisella on myös näkemystä ja kokemusta HRD-asioiden kehittämisestä, käytännön tukemisesta, toimintamalleista sekä haasteista. Mikäli olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen HR-ammattilainen, joka intohimoisesti suhtautuu HR-asioiden kehittämiseen ja rutiinitehtävien hoitamiseen, olet etsimämme tiimikaveri.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn monipuolisten henkilöstöasioiden parissa nuorekkaassa, menestyvässä ja vahvasti kasvavassa yrityksessä. Olemme Suomen tunnetuin ja vierailluin verkkokauppa ja roolissasi olet mukana kehittämässä Verkkokauppa.comin liiketoimintaa ja henkilöstökäytäntöjä.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemus, CV ja palkkatoivomus 31.8.2019 mennessä osoitteeseen taina.suorsa@verkkokauppa.com otsikolla ”HR-asiantuntija”. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Taina Suorsa sähköpostitse taina.suorsa@verkkokauppa.com. Toteutamme haastatteluja jo hakuprosessin kuluessa.